Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Barokk pár kerestetik!

Fiatal házasulandók jelentkezését várják a különleges, hagyományos győri barokk esküvőre.   

Gondolj bele! Fél Győr ott lesz… Úgy érezhetitek, tiétek a város! Pompa, szikrázó napsütés, virágdíszes hintó, zászlóvivők sora, ceremóniamester! Romantika magas fokon! Egy nagy játék! Mégis hivatalos, hiszen egy igazi esküvő! Minden évben csak egy párt illet meg ennek a különleges házasságkötési szertartásnak a kiváltsága. Ha úgy döntöttél, idén „bekötteted a fejed", van esély arra, hogy vőlegényeddel ti legyetek az augusztus 14-ei győri Barokk Esküvő főszereplői.

A Barokk Esküvő ceremóniája kivételes élménnyel szolgál annak a párnak, aki családtagjaival együtt vállalja a jelmezes szereplést, illetve a rendezvénnyel járó nyilvánosságot.
Már 12-én, pénteken kezdetét veszi a program: a vőlegény neves muzsikusok segédletével fáklyás szerenádot ad szíve hölgyének a Zichy-palota udvarán. (Oh…!)

13-én barokk ügyességi tornát rendeznek az ifjú pár tiszteletére.
Vasárnap eljő a nagy nap és VIII. századi leírások alapján készült ruhacsodákba bújnak a házasulandók, végighintózzák a belvárost, majd a rózsákkal teli Széchenyi téren összekötik életüket. A virágkoszorú – a menyasszony szűzi leányságának jegye – porba hull. Mindenki el lesz ragadtatva! Ha minden jól megy, még tűzijáték is lesz!

A fantasztikus időutazásról a Zichy-palota munkatársai immár tizenkettedik alkalommal gondoskodnak. A vállalkozó szellemű fiatal párt még keresik! Jelentkezés és információ a Liszt Ferenc u. 20. szám alatt.
Tel.: 96/320-289, e-mail: info@zichypalota.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénzhiány, tiltakozás, elbocsátás

A megyei közgyűlés mai ülésén nagy valószínűséggel elfogadják az ez évi költségvetést. A 600 millió forintot meghaladó hiány miatt az önkormányzat kénytelen megválni intézményei csaknem száz alkalmazottjától. A kormányzati megszorítás ellen tiltakozásul azt tervezi a megyei önkormányzat, hogy március 19-én intézményei közül többet zárva tart. Tovább olvasom