Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Barátnője nevére szóló kedvezménnyel vonatozott, a győri rendőrségen kötött ki

Nemzetközi gyorsvonaton akarta igénybe venni a 23 éves nő a kedvezményt, a 35 éves férfi munkatársa nevére szóló utalvánnyal vásárolt.

A rendőrség ügyeletét február 10-én 17 óra 45 perckor értesítette a nemzetközi gyorsvonat jegyvizsgálója, hogy két utas más nevére szóló kedvezményre jogosító igazolást mutatott fel és ezáltal jogtalanul vette igénybe az utazási kedvezményt.

A győri vasútállomáson az intézkedő rendőrök megállapították, hogy a 23 éves hölgy, a barátnője nevére szóló utazási kedvezményre jogosító, diákigazolványt helyettesítő igazolással, valamint egy 35 éves férfi, a munkatársa nevére szóló utazási utalvánnyal vásárolt kedvezményes jegyet.

Mindkét személyt a járőrök a Győr Rendőrkapitányságra előállították, akik kihallgatásuk során részletes beismerő vallomást tettek.

A Győri Rendőrkapitányság F. Anett körmendi lakos és B. Ede érdi lakos ellen, magánokirattal visszaélés vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Heringjáratok közlekednek Győr és Bábolna között?

A Győr és Bábolna közötti járaton Olvasónknak megsérült a bokája a nagy zsúfoltságban. A Kisalföld Volán cáfolja a heringjáratok tényét, de több utaspanaszt és buszcserét elismert. Tovább olvasom