Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Bankkártyát és táskát loptak

Ismeretlen tettes szeptember 19-én 15 óra 50 órakor Győrben, az egyik Bercsényi ligeti üzletben ellopta egy győri lakos pénztárcáját.

Táskástól elvitte

Ismeretlen tettes szeptember 1-jén este fél 7 és fél 9 óra között a győri Városháza téren megtartott nyárbúcsúztató rendezvényen egy győri lakos székre letett kézitáskáját ellopta a benne lévő iratokkal, készpénzzel és bankkártyával együtt. Ez utóbbival több automatánál is pénzt próbált meg felvenni.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismerni véli, vagy aki az esetről, vagy a férfiról érdemi információval rendelkezik, tegyen bejelentést az 520-000/14-33-as vagy 12-95-ös telefonszámon, illetve a 107-es ügyeleti telefonszámon.

Fénykép az automatánál

Ismeretlen tettes szeptember 19-én 15 óra 50 órakor Győrben, az egyik Bercsényi ligeti üzletben ellopta egy győri lakos pénztárcáját a benne lévő bankkártyákkal együtt. A képen látható férfi a kártyákkal pénzt kíséreltek meg felvenni, egy esetben sikerrel járt. Az automata kamerája rögzítette a bankkártyát felhasználót.

A rendőrség kéri mindazokat, akik a mellékelt képen látható férfit felismerik, tartózkodási helyére vagy a bűncselekményre vonatkozóan érdemi információval rendelkeznek, tegyenek bejelentést az 520-000/13-66-os, a 12-95-ös vagy a 107-es rendőrségi ügyeleti telefonszámon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Színházi kérelem: tartalékolva a pénz

Folytatódik Győrben a közlekedésbiztonsági kampány – hangzott el a megyei jogú város szokásos… Tovább olvasom