Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Báloztak a lionok

Szakítva a hagyománnyal, új helyszínen tartotta farsangi bálját az Első Győri Lions Club.
Ugyancsak változás, hogy a bál bevételét nem előre meghatározott célra, inkább az ez évben beérkező kérvények alapján osztja majd szét az alapítvány.

A Fencing latin táncegyüttes nyitótáncával kezdődött szombaton este az Első Győri Lions Club jótékony farsangi bálja. A táncklub tagjai már az elején forró hangulatot teremtettek azzal, hogy a vendégeket is táncba vitték.

A klub soros elnöke, Borsfai László elmondta lapunknak, hogy eddigi tevékenységük során konkrét célok alapján határozták meg, mire fordítják a bál bevételét. Ez évben úgy döntöttek, hogy a belépőjegyekből és a tombolabevételből összejött pénzkeretet nem kötik le előre. Így a 2006-os kérvények alapján osztja majd szét az alapítvány kuratóriuma a befolyt összegeket.

Az elnöktől megtudtuk, hogy a decemberi jótékonysági koncert bevételéből az egyik győri jelzőlámpás kereszteződésben kattogó jelzőrendszert létesítettek a vakok és gyengénlátók biztonságos közlekedésének segítésére. A szombati bál után a márciusi Lions vállalkozói est bevételével is az a szándékuk, hogy újabb kereszteződést szereltessenek fel hasonló berendezéssel.

Arról, hogy a Lions klub szombati bálján részt vevő mintegy 110 vendég jól érezze magát, a Carmen étterem gondoskodott. S mint azt Borsfai László elmondta, jó választás volt, hogy különleges helyszínül az A1 Autószalonban tartották meg a rendezvényt. A résztvevők jó hangulatát növelte, hogy éjfél körül meglepetésként Koós János és Dékány Sarolta táncdalénekes házaspár lépett fel a bálon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elsöprő igen a rendezési tervre

Nyolc órán át tárgyalta Győr új rendezési tervét a városi közgyűlés csütörtökön, míg végül éjjel 11 óra után megszavazta a vaskos dokumentumot. A vita maratoni volt, de nem különösebben éles, bár a tervet illetően akadtak bíráló megjegyzések is, de végül elsöprő igen születetett a tervre, amely meghatározza a megyeszékhely következő tíz évének fejlődését. Tovább olvasom