Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

Balogh József is a járműveket okolja

Győr - A megyeház előtti térről kialakult vitához Balogh József volt polgármester is hozzá kívánt szólni.

Közleményével mind a két politikai oldal kétszer-kétszer formálhatott véleményt, a vitát ezzel le kívánjuk zárni. Balogh József tehát ezt írja közleményében: ˝Nem kis megrökönyödéssel olvastam a Kisalföldben két alkalommal is Németh Zoltán alpolgármester úr minősíthetetlen kirohanását az előző városvezetésről és egy építési kivitelezőről. Nem pusztán a nyilatkozat otromba jellege a felháborító, hanem az erre állítólag okot adó megyeháza előtti tér állapotára utaló félrevezető állításai. Négy évvel ezelőtt ugyanis az egész térnek csak egy kis részét (a nyilvános WC körüli forgalmas gyalogosrészt) újítottuk fel. Ez egyébként a más kövekkel történt térburkolás miatt is szemmel látható. Viszont ennek a térrésznek semmilyen állagromlása, hibája nincs. A Kisalföld által észlelt és bírált térrész 19 évvel ezelőtt épült Németh úr vehemens állításával szemben, felújítva nem lett. Ugyanakkor jól láthatóan a járólapok a tér ezen felújítatlan részén mentek tönkre. Ott, ahol a megtartott rendezvények előkészítése, majd lebontása, elszállítása nyomán a főútról felmenve igenis teherrel mozgó járművek is megfordultak. Ilyen járműveket ott nemrég én is láttam, mások is láttak. Fényképes bizonyítékok ugyan nem állnak rendelkezésemre, de nyilvánvaló, hogy az említett térrész azon részein, ahol teherrel akadályok nélkül közlekedni lehet, a járólap törési kárai fennállnak. A tér azon részein, a szélén pedig, ahol járművekkel közlekedni nem lehet, csak gyalogosforgalomra alkalmasak, a járólapok hibátlanok. A fentiekre tekintettel az előző városvezetőkre és a 2005. évben felújítást végző szakmai kivitelezőre tett minősíthetetlen, durva és hazugságra épített véleményét határozottan visszautasítom˝ – írja Balogh József.

Olvasóink írták

 • 5. Sanci 2009. november 02. 08:03
  „Ha úgy rakták le a megyeház előtti teret, mint most a Széchenyi teret, akkor nem kell csodálkozni, hogy az tönkrement! Ugyanis a Széchenyi teret az előírt 8 cm vastag lapok helyett, csak 4 cm vastag lapokkal rakták le! Jól tudom? Ha ez igaz, akkor a Széchenyi tér sem fogja sokáig bírni!”
 • 4. t-a-ibi 2009. október 31. 18:48
  „Ez a semmire kellő egyén, nyugodtan ossza csak ki a felfuvalkodott senkiházit!
  Ha belegondolunk, egy nívón vannak, gondolkodásban, viselkedésben, hazudozásban!
  Azért ez az öreg képviselő lassan nyugdíjba megy, vissza nézve pedig nagy ürességet lát.
  Vitapartnere, hasonló élet előtt áll. Duma, duma, mögötte semmi, és ennyi.”
 • 3. Spitfire 2009. október 31. 15:29
  „szerintem minden embernek a tér felett kellene lebegnie kb. 5 cm-re akkor tuti nem károsodna... :)”
 • 2. janika 2009. október 31. 13:31
  „Hozam, hozam te mindenem! Akinek csak ez jár a szeme előtt annak teljesen mindegy, hogy mibe is került annak idején az adófizetőknek az építkezés és mi volt az eredeti célja! Hát nem zsibvásártérnek és teherautó forgalomnak az biztos. Persze ettől még lehet, hogy 19 évvel ezelőtt is ismerték a"hozam, hozam te mindenem" szavakat és "elviszemmel" nézték a jó minőségű anyagokat.”
 • 1. kefefejű 2009. október 31. 09:22
  „Balogh úrnak innen üzenném, hogy igazából nincs is oka felháborodni. Ettől a narancsos semmirekellőtől csak ennyire futja. Úgy látszik nincs több játszótér, amit felavathatna, így a kretén hőbölgő hajlamait ki kell élnie máshol. Az a lényeg, hogy a Széchenyi-tér szép lett, környezetbe illő és még olcsó is... A helyi kiskereskedők támogatására pedig épp most nyílt meg két bevásárlóközpont, valamint újak építéséről is lázas tárgyalások folynak...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyei gyógyszertárak, ahová kiszállították a vakcinát

Nyilvános az a lista, amelyen fellelhető az összes gyógyszertár, ahová kiszállították a H1N1 elleni… Tovább olvasom