Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Balogh fenntartása

Győr - Németh Zoltán győri alpolgármester, a Fidesz városi alelnöke pénteki sajtótájékoztatóján keményen bírálta a szocialistákat, amiért máig nem hajtottak végre egy tavalyi bírósági ítéletet. A Fővárosi Ítélőtábla 2008 júniusában döntött úgy, hogy az MSZP egy közleményében a városi vagyon ellopásának szándékával vádolta meg Szijjártó Péter fideszes országgyűlési képviselőt, és ezzel megsértette becsülethez és jó hírnévhez fűződő jogát.
Az ezt elismerő, a politikusnak elégtételt adó közleményt a párt azóta sem jelentette meg. Németh Zoltán szavaira Balogh József szocialista országgyűlési képviselő, volt győri polgármester reagált:
„Nem kis fenntartással olvastam Németh Zoltán alpolgármester úr – nyilvánvalóan parancsszóra – közzétett nyilatkozatát Szijjártó Péter képviselő úr mellett egy bírósági ügy ürügyén. Az időközben bekövetkezett események bizonyítják Szijjártó úrral kapcsolatban, hogy – ha nem is a legtalálóbb szóhasználattal, de – az előre jelzett események igenis bekövetkeztek. Például az ő közbenjárásával is a Győri Hőszolgáltató Kft. eddig mintegy 25 millió forintot volt kénytelen kifizetni sportcélokra a győri távhőszolgáltatást igénybe vevők sokszor nehezen összekuporgatott pénzéből. Ugyancsak Szijjártó úr ráhatására és szavazatával hirtelen összesen 65 millió forint támogatásban részesült Győr költségvetéséből az a kosárlabdacsapat, melynek ő az elnöke. Ezért a szép summáért lehet aztán hálás a többi szponzor neki úgy, hogy ingyen Audit bocsátanak a rendelkezésére."

Olvasóink írták

  • 2. aTibi 2009. február 23. 20:11
    „Egyik sem különb! De ahogy a balogh mellébeszél, nem semmi!
    Gusztus-talan! Lopjátok csak az országot4”
  • 1. osztógép 2009. február 23. 14:34
    „-moderálva-”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Diploma a pilótának

Győr - A Széchenyi István Egyetem 398 hallgatója vehette át diplomáját a hétvégén. „A győri… Tovább olvasom