Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

Balesetveszélyes utak miatt félpályás demonstrációt tartott Vámosszabadi - videó

A vámosszabadi önkormányzat forgalomlassító demonstrációt tartott a 14-es főút 9-es és 10-es kilométerszelvényénél. Az ok nem meglepő: a borzalmas állapotban lévő közutak.


"Az állami közútkezelő kezelésében lévő 1302-es és 1303-as számú közutak (Szabadi utca és Rét utca), valamint a Duna utca bevezető szakaszának elhanyagolt és balesetveszélyes állapotára kívánjuk felhívni a figyelmet ily módon" – tájékoztatta a kisalfold.hu-t Réti Csaba, Vámosszabadi polgármestere."Önkormányzatunk az utóbbi években lakossági panaszok nyomán többször jelezte a Magyar Közút megyei igazgatóságának, hogy a szóban forgó utakat újítsák fel.

A közút számára problémánk közismert, mégis pénzhiány miatt évről-évre kimaradnak a felújítási programból ezek az útszakaszok.

Napjainkra állapotuk annyira leromlott, hogy súlyos veszélyt jelentenek a gyalogos, kerékpáros és autós közlekedés biztonságára, ezért felújításukra elkerülhetetlenül szükség van" – tette hozzá Réti Csaba.

Demonstrációt tartott Vámosszabadi. Fotók: Cseh Róbert

A békés demonstráció különösebb fennakadás, rendkívüli esemény nélkül ért véget, azt pedig majd az idő eldönti, hogy ezek az utak mikor is kerülnek használható állapotba.

Olvasóink írták

 • 5. Tabornok 2011. február 28. 08:30
  „"4. buggyant 2011.02.28. 06:58" Nem érted Te Buggyant?? Én sem, de lehet, hogy ezzel akartak hatni a NEMZETbarát kórmányra.”
 • 4. buggyant 2011. február 28. 06:58
  „nagyon helyes. Csak a zászlókat nem értem... minekazoda?”
 • 3. Jandex 2011. február 26. 18:21
  „2. b.ildi57 2011.02.26. 13:56
  Akkor is kint voltak csak traktorokkal, az 1001. féle agrártámogatást követelték!/megkapták,most utat követelnek! Igazuk van mint a többi településnek is amelyik lezárja az egyik sávot!/”
 • 2. b.ildi57 2011. február 26. 13:56
  „a szocik alatt miért nem mentek ki”
 • 1. Tabornok 2011. február 26. 05:40
  „"A vámosszabadi önkormányzat forgalomlassító demonstrációt tartott a 14-es főút 9-es és 10-es kilométerszelvényénél. Az ok nem meglepő: a borzalmas állapotban lévő közutak."
  Tekintettel a FIDESZ parlamenti többségére javaslom megkeresni a párt titkárát! A Kádár remdszerben is akkor volt remény arra, hogy elérünk valamit, ha a párttitkár mellé állt a kezdeményezésnek. Így lett fedett buszmegállónk, útjavítás, stb..
  "azt pedig majd az idő eldönti, hogy ezek az utak mikor is kerülnek használható állapotba." Szerintem a PÁRT dönti el, hogy mikor javítják meg az utakat, mert a rávaló pénzt is a FIDESZ adja, mint döntéshozó.
  "azt pedig majd az idő eldönti" Az időnk fogy, gyermekeink is öregszenek és szaporodik fogamban az idegen anyag.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dunakapu tér: Győri lokálpatrióták petíciója Borkai Zsolt polgármesterhez

A győri belvárosi rekonstrukciók elleni tiltakozókkal szemben a polgármestert és a városvezetést a… Tovább olvasom