Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Balesetveszélyes akna a győri Árpád út és Kiss János utca sarkánál

Egyik olvasónk a győri Árpád út és Kiss János utca sarkánál lévő aknaszemre panaszkodott. A kisalfold.hu utánajárt a problémának.
- Már több hivatalba is telefonáltam...de senki sem tulajdonított nagy jelentőséget a többszöri bejelentésemre sem - panaszolja 85 éves olvasónk, aki végső elkeseredésében hívta fel szerkesztőségünket.

Fotó: Cseh Róbert
Fotó: Cseh RóbertAz aknafedlapról az Útkezelő Szervezet műszaki vezetőjét Máthé-Tóth Pétert kérdeztük.

Fotó: Cseh Róbert
Fotó: Cseh Róbert


- A balesetveszély elhárítása miatt fedlap nélküli akna körülkorlátolását elrendeltem. Az akna nem a városé, vélhetően távközlési kábeleket tartalmaz. Első körben a Magyar Telekomot értesítettem, amennyiben az ő tulajdonuk, pótolják a fedlapot.

Olvasóink írták

 • 3. Mark008 2011. május 25. 16:48
  „Naponta legalább háromszor - négyszer megyek el mellette. Most őszíntén , ki akkora normáltalan ember , hogy belelép a füvön? Holott még sötétbe is jól látható. Leszámítva persze az alkoholista hajléktalanokat , akik minden egyes nap ott tivornyáznak a parkban , és ittas állapotban szemtelenül kéregetnek , molesztálják a környék lakóit. Mondjuk persze , ha a kisgyerekek mennek játszani akkor azoknak veszélyes lehet. De hát istenem szülőknek jobban kell figyelni. Amíg nem történik baj , addig szerintem ilyen marad.”
 • 2. buszsofőr 2011. május 25. 10:10
  „nem olyan nagy az az akna, ki kell önteni betonnal, a tetejét egyenesre húzni
  ;-D”
 • 1. Madarász 2011. május 25. 10:00
  „Azt a mindenit! Ennyi erővel már tehettek volna rá egy fedelet...

  A Kakas vendéglőnél a körforgalomban van egy kerek aknafedél, ami körül már teljesen körbetöredezett és megsüllyedt az aszfalt, idő kérdése, hogy mikor fog valamelyik autó, vagy busz alatt beszakadni. Jó lenne, ha utána nézne a Közútkezelő és kijavítaná a hibát, mielőtt baleset lesz belőle.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták a labort a megyei kórházban

Kedden adták át a megyei kórházban az építészetileg újonnan kialakított gasztroenterológiai és endoszkópos laboratóriumot. Tovább olvasom