Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 3°C | 8°C Még több cikk.

Balesetet okoztak, megállás nélkül továbbhajtottak

Győrben, augusztus 21-én, reggel fél hatkor történt közlekedési baleset.


Az ismeretlen, sötét színű autó vezetője az 1-es számú főúton haladt Győr felől Gönyű irányába. Győrszentiván kertváros és Bőny között áttért a menetiránya szerinti szemközti lévő forgalmi sávba, ahol járműve bal oldali visszapillantó tükrével érintőlegesen ütközött egy Győr felé haladó személyautóval. Az okozó gépkocsi vezetője megállás nélkül hajtott el a helyszínről. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Ugyancsak megállás nélkül hajtott el a helyszínről annak a Skodának a vezetője is, aki Győrben, a Sági út 6/c. szám alatti udvarból tolatott ki augusztus 21-én délután 1 órakor. A figyelmetlen vezető az úttest irányába hajtott ki egy Credo autóbusz elé, mely a Szent Imre út felől Kismegyer irányába tartott. A buszsofőr észlelte a tolatót. Azért, hogy az ütközést elkerülje, hirtelen fékezett, melynek következtében egy utas a buszon elesett. A hölgy az esés következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A Győri Rendőrkapitányság kéri mindazokat a szemtanúkat, akik a baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni, hogy személyesen a Győr, Zrínyi út 54. szám alatt, vagy a 96/520-092, a 96/520-094, valamint a 107-es telefonszámon jelentkezzenek.

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. miracle 2010. augusztus 26. 16:48
  „Kicsit még fényezd magad.
  Túl sokat magyarázkodsz, nem áll jól.”
 • 23. dundi08 2010. augusztus 25. 22:14
  „Miracle! Maradjunk annyiban hogy értelmes emberek letisztázták már a kérdésemet úgyhogy értelmetlen a háború közöttünk. Tudod jobban szertek értelmesekkel beszélgetni mint éretlen majmokkal vitázni. Már nagyon lealacsonyodtam hozzád és ez nem tetszik. Szóval lezártnak tekintem a veled folytatott beszélgetést! Köszönöm”
 • 22. dundi08 2010. augusztus 25. 22:08
  „:)) Látod Miracle! Ebből is látszik hogy totál hülye vagy és ezt még hangoztatod is! Én nem azt mondtam hogy helyes ahogy gondolkodom hanem kérdést tettem fel, mert nem tudtam ilyen helyzetben mit kell tenni! Egy szóval nem mondtam hogy igazam van! Kurbli megmagyarázta miért gondolkodom rosszul és elfogadtam, mert igaza van, és tanultam belőle hogy ilyen helyzetben hogyan kell cselekedni. Nem tehetek róla hogy nem kerültem még ilyen szituba, de most már tudom mit kell tennem ilyen esetben. Téged "ne zavarjon nagyon" hogy annyira sötét vagy hogy tanítani kellene. Ne égesd már tovább magad mert így is éppen eléggé szánalmasnak tartalak! Próbáld értelmezni is a leírt dolgokat vagy legalább azt a 8 általánost végezd el. Idióta. :)”
 • 21. miracle 2010. augusztus 25. 19:54
  „Kár, hogy kurbli is azt írta, amit én. Vagyis, hogy nincs igazad. De ne zavarjon nagyon.”
 • 20. dundi08 2010. augusztus 25. 17:30
  „Nagyon helyes Kurbli! Ne legyen elöiteleted! Ha egyformak lennenk nem lenne ertelme a beszelgeteseknek! :)”
 • 19. Foglalt 2010. augusztus 25. 14:24
  „Jó,hogy valaki megírta ezt a cikket látom sokan hajba tudnak rajta kapni.Hajrá egyik,n hagyd magad mási.kHa nem érdekes valamelyik cikk csak be kell lépni a hozzá szólásokba és jót lehet mulatni.Ugye He...?”
 • 18. kurbli 2010. augusztus 25. 10:52
  „14. hozzászólás dundi08!
  Valóban nem nőből vagyok, de szerintem semmi jelentősége. Nekem nincs semmi előítéletem csupán csak azért, mert nő vagy férfi valaki”
 • 17. dundi08 2010. augusztus 24. 21:52
  „Minden esetre Kedves Miracle tényleg figyelmedbe ajánlom Kurbli írását hogy mi az hogy válaszadás értelmesen! Sokat fogsz belőle tanulni. És szükséged is van rá. Ha megfigyeled mindenhez hozzászólt úgy hogy látszik a tapasztalatát, tudását osztja meg mindenkivel kötekedés nélkül. Nálad ezek erősen hiányoznak!!!”
 • 16. dundi08 2010. augusztus 24. 21:47
  „Még durvább! :)”
 • 15. miracle 2010. augusztus 24. 21:42
  „dundi08
  Ne nagyon lottózz.”
 • 14. dundi08 2010. augusztus 24. 20:52
  „Miracle!

  A röntgenszemezést te kezdted!Nnekem egyszerű kérdésem volt. A dundi szerű ember sokkal többet vezet mint te ebben biztos vagyok. Te szerintem egy nő vagy aki havonta 50km-t megy és azt hiszed mindent tudsz! Valószínű 0 rutinod van, okoskodsz, mást hülyének nézel, és ez a közlekedésedben is így van. Tudod inkább te vagy az aki közveszélyes mindenkire!

  Kurbli

  Ez volt az amit kérdeztem. Te vagy az aki értelmes választ tudott adni. Köszönöm. Ebből tanultam, miracle beszólásaiból meg annyit tanultam hogy Ő okoskodni tud, de alapjában autós közlekedésre alkalmatlan. Miracle! Próbálj te is tanulni a Kurbli-féle válaszból. Ez az amikor valaki válaszol egy kérdésre és nem csapkolódik amiből az unintelligenciája egyértelműen lejön. Állok elébe hogy összevessük a vezetésbeli tudásunkat és a kresz ismeretét. Biztos vagyok benne hogy hatalmas űr van a tudásod és a között amit hiszel hogy tudsz! Lezárom a veled való kommunikációt azzal hogy: "Nem mindegy hogy valaki okos és hülyéskedik vagy hülye és okoskodik"

  Kurbli mégegyszer köszi hogy tudsz válaszolni. Te tuti nem nőből vagy!”
 • 13. kurbli 2010. augusztus 24. 15:23
  „de sok a félreértés.....
  Álló busz, utas leszállásnál megbotlik,elesik, az utasbaleset.
  Álló busz, teherautó belerongyol, KÖZLEKÉSI BALESET, ha van sérült, ha nincs.
  Mozgó busz, nekimegy a falnak, KÖZLEKEDÉSI BALESET, ha van sérült, ha nincs.
  Valaki veszélyezteti a buszt (hirtelen fékezésre, vagy hirtelen irányváltoztatásra kényszeríti, hogy elkerülje
  az ütközést, és egy utas megsérül, az már KÖZLEKEDÉSI BALESET!!!!

  Dundi88!
  Ha elöttem megállsz, és neked megyek, én vagyok a hibás, hogy miért álltál meg, semmi közöm hozzá.

  "de eszembe nem jutna megállni hisz semmi nem történt. Szerintem ez nem olyan dolog ami miatt keresni
  kellene valakit. TÉVEDEK?"
  Bizony tévedsz, te okoztad a veszélyhelyzetet, kötelességed meggyőződni, hogy nem sérült-e meg valaki,
  ha nem ezt teszed, az már cserbenhagyás, és segítségnyújtás elmulasztása!

  Tasi, elég lazán veszed....
  Neked nem kell felszállni a buszra, csak a sofőrt kell megkérdezned. Az utasokat ő már addigra megkérdezte,
  és ha van sérült, hívta is már a mentőket, a rendőröket, és ha nem álltál meg, akkor számíthatsz rá, hogy a
  rendszámod alapján otthon fognak várni rád, és megkérnek, hogy kísérd el őket.....

  Jó lenne ha ezt a sok nagy vagány is a fejébe vésné, akik sportot űznek abból, hogy röhögve bevágnak a busz
  elé! Soknak lefagyott már a röhögés az arcáról, amikor a rendőrök csengettek...
  Mindig az nevet, aki a végén nevet, mert tanu a buszon mindig van, és a rendszámot is többen felírják!

  Az más kérdés, hogy sok utas nem képes vigyázni magára, nem veszik tudomásul, hogy a forgalomban vannak
  egy mozgó járművön, és egyik kézzel a szatyor fülébe kapaszkodnak, másikkal a telefonba.”
 • 12. Mankapunka 2010. augusztus 24. 14:55
  „Tasi

  Igen meg lett húzva a busz jobb oldala a 2. ajtótól végig.”
 • 11. zeta62 2010. augusztus 24. 14:29
  „Jó lenne, ha az itt okoskodók átvennék a kreszben a zavarás, akadályoztatás, és a veszélyeztetés fogalmait, és azt főleg, mikor melyik tilalma áll fenn...
  Az, hogy valaki szándékos baromság miatt, vagy simán figyelmetlenségből okoz balesetveszélyt, teljesen mindegy, max a szándékossság helyett gondatlanság lesz a vád...
  Ha annyira természetes számotokra, hogy figyelmetlenül lehet közlekedni, nem ártana idejében átnyergelnetek a tömegközlekedésre, mert előbb utóbb itt találkozunk az eseteitekkel!”
 • 10. elihu 2010. augusztus 24. 12:24
  „A buszos történet valóban nem életszerű, de az tény, hogy a balesetveszélyes helyzetet teremtő már szabálysértést követ el és fel lehet jelenteni. Más kérdés hogy ez sem életszerű, mert mindenki örül, hogy nem történt baj és nem a feljelentgetésekkel lesz elfoglalva. A Kressz valóban tiltja az indokolatlan akadályoztatást és a vészfékezésre kényszerítést.”
 • 9. Tasi 2010. augusztus 24. 11:48
  „Ezentúl mindenki, aki miatt kicsit nagyobbat fékez a busz, álljon meg, szálljon fel a buszra és kérdezze meg, hogy mindenki jól van e! :) Vagy akkorát fékezett az a busz, hogy keresztbe állt meg az úton? Vicc! Tessenek kapaszkodni vagy leülni, a közlekedés veszélyes üzem! És persze mindenki figyeljen oda, mert tényleg nem jó, még a buszon sem elesni!”
 • 8. dundi08 2010. augusztus 23. 23:46
  „Miracle

  Ne mondd nekem hogy az én felelősségem az hogy valaki állva, ülve, kapaszkodva vagy bárhogy máshogy utazik a buszon. Az utazás azzal jár hogy előre nem látható dolgok következhetnek be, amibe egy vészfékezés is beletartozik. A te meglátásod szerint tehát, ha én vészfékezek majd miattad és beverem a fejem a kormányba mert olyan hülye vagyok hogy nem kötöm be magam akkor feljelenthetlek mert megálltál előttem??? NE MÁÁÁR! Mi közöd van neked ahhoz hogy én megtettem e mindent annak érdekében hogy biztonságban legyek? Ugye hogy semmi?? IGAZ! Indokolatlanul nem lehet vészfékezésre kényszeríteni senkit! De az illető FIGYELMETLEN VOLT(!) Tény hogy figyeljünk az utakon, de sajnos van ilyen. Nem hiszem hogy ne történt volna sokakkal hasonló eset!”
 • 7. Csetneky 2010. augusztus 23. 23:37
  „Dehogynem lehet hirtelen fékezésre késztetni valakit! Nagyon sokan ezt csinálják! Legfeljebb nem szabad(na).”
 • 6. Powerarc 2010. augusztus 23. 21:24
  „Oks, javítva, hirtelen fékezésre nem lehet késztetni.”
 • 5. Powerarc 2010. augusztus 23. 21:20
  „Akadályozni indokolatlanul - pl. fékezésre késztetni - nem lehet.”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tényői gyilkosság: végleg lezárható az akta

Végleg lezárhatja a márciusi tényői gyilkosság ügyét a Győr-Moson-Sopron Megyei… Tovább olvasom