Kisalföld logö

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 14°C Még több cikk.

Balesetek Győrben - Szemtanúkat keres a rendőrség

Egy októberi és egy novemberi baleset szemtanút keresi a győri rendőrség. Részletek a cikkben.
 

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya baleset okozásának vétsége miatt folytat eljárást ismeretlen járművezető ellen.

A gépkocsivezető 2014. október 26-án 10 óra és október 29-én 7 óra közötti időben Győrben a Galántai úton a 1401-es út felől Vámosszabadi irányába közlekedett ismeretlen színű és típusú személygépkocsijával, majd a Galántai út 14. szám előtt - feltehetőleg relatív gyorshajtás miatt - áttért a menetirány szerint bal oldali forgalmi sávba majd ott az útpatkára hajtott, ahol egy „Előzni tilos" jelzőtábla tartóoszlopának, majd továbbhaladva a Galántai út 14. számú ház melletti kerítés betonoszlopának ütközött.

A balesetet okozó gépjármű vezetője a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elment.

Szintén a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytat büntetőeljárást baleset okozása miatt ismeretlen gépkocsivezetővel szemben, aki 2014. november 18-án 15 órakor az ÁRKÁD körgeometriában közlekedett ismeretlen színű és típusú járműszerelvényével Vámosszabadi irányából a Fehérvári út irányába a külső forgalmi sávban, majd a Fehérvári úti kihajtónál nem tett eleget jobbra tartási kötelezettségének és a járműszerelvényének hátsó részével érintőlegesen nekiütközött a belső sávban szabályosan közlekedő tehergépkocsi első lökhárítójának.

A balesetet okozó járműszerelvény vezetője a helyszínt adatai hátrahagyása nélkül elhagyta.

A rendőrség szemtanúk vagy a balesetekről érdemleges információval rendelkezők jelentkezését várja. A bejelentések megtehetők a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (Győr, Zrínyi út 54.), vagy a 06 /96 520-092-es illetve a 06/96 520-094-es telefonszámon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autók ütköztek a 81-es főúton, Pérnél

Pér belterületén két jármű ütközött össze csütörtökön. Senki sem sérült meg. Tovább olvasom