Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Baleset vetett véget a kéthetes házasságnak

M1-es autópálya, Győr - Egy ember a helyszínen, egy a kórházban halt meg annak a balesetnek a sérültjei közül, amelyik péntek hajnal négykor történt az M1-es autópálya Győrt elkerülő szakaszán. A balesetet okozó mikrobusz vezetője valószínűen figyelmetlenségből rohant bele egy előtte haladó járműbe. Galéria. Videó a baleset helyszínéről.

Egy ember a helyszínen, egy a kórházban halt meg annak a balesetnek a sérültjei közül, amelyik péntek hajnal négykor történt az M1-es autópálya Győrt elkerülő szakaszán. A balesetet okozó mikrobusz vezetője valószínűen figyelmetlenségből rohant bele egy előtte haladó járműbe.

A nagybani piacról tartott haza Pápára egy Renault vezetője és utasa péntek hajnalban. Az autó mögé kötött utánfutóban görögdinnyét szállítottak, s a szakadó esőben alig mentek hetvennel. Négy óra előtt néhány perccel a sztráda győrszentiváni kijáratának közelében utolérte őket egy német vámrendszámú, de román állampolgárokat szállító utánfutós Mercedes Sprinter mikrobusz, amelynek vezetője, az elsődleges vizsgálat szerint figyelmetlenségből belehajtott a Renault utánfutójába.

Az ütközéstől mindkét utánfutó leszakadt, s a Mercedes és annak utánfutója egymástól 500 méterre a szalagkorlátot áttörve a 4 méter mély árokba repült. A kisbusz a tetejére fordulva állt meg.

Az Olaszországba tartó buszban utazott egy pár, két hete volt az esküvő, az ifjú férj a helyszínen meghalt, egy nő a korházba szállítás után. A többieket könnyebb és súlyosabb sérülésekkel látták el a győri kórház baleseti sebészetén. A Renault vezetője és társa könnyen sérültek. Az egyik román nő amint kimászott a Sprinterből, nekiállt stoppolni, s elhagyta a helyszínt.A négyméteres árokban fejre állt Mercedes utasai közül ketten meghaltak.


Fotó: B. A.
Fotó: B. A.Videó: Tóth Gyula


Fotó: B. A.
Fotó: B. A.


Videó: Tóth Gyula
Reggeli baleset az autópályán

Olvasóink írták

 • 15. Bybalu 2008. július 10. 19:28
  „Kedves hozzászólok! Sajnálattal olvasom, hogy a vélemények többségében a többség vezetési képességét és tapasztalatát így értékalitek. Hetente-jövök megyek Németországba. A rádióban hallgatva a közlekedési balesetekkel foglalkozó híreket. Sajnos a németek is hasonló problémával küzdenek. De egy előnyük van, az utak minősége messze meghaladja a hazánkét. De a "majd én megmutatom" és manapság már természetes agresszív vezetési stilus mindegyik országban megtalálható. Persze hozzáteszem, ha sikerülne mindenegyes esetben, előre megfontoltan megközeleíteni az egyes útszakaszokon elénk kerülő akadájokat. És a 18 éves ifjú titán nem a haverjainak akar menőzni a kanyarokban, akkor sokkal kevesebb balesett történne. Ez vonatkozik kedves újgazdag motoros társaimra is. Légyszíves figyeljetek egymásra. Ugyanis nagymotor és egy autó tulajdonosaként sajnos sok szörnyüséget láttam életem 25 éves során. Szerintem nem éri meg 5-10 percel belül előbb odaérni valahova. (El lehet indulni előbb is!)”
 • 14. ma 2008. július 09. 11:32
  „Meg hogy a magyarok tudnak vezetni... Igen tudnak hiszen van jogsijuk! De a gond az hogy, akkor is nyomjak a gázt és elöznek amikor nincs ertelme, vagy esetleg nem belátható az út!!!
  Ha hosszabb külföldön töltött idö után (hozzáteszem az EU ban)ismét a magyarországi utakon közlekedtek akkor látszik ez igazán! Lehet hogy meg nem nöttünk fel ezekhez a jó autokhoz???
  Manapság már könnyebb ugymond jobb gyorsabb autohoz jutni...
  De meg kellene tanulni bánni a lóerökkel!!! Nagyon sajnálom azokat akik az utakon sérülnek meg esetleg meg is halnak. Es mindez miért? Pár perc az amit mi megtudunk sporolni ha gyorsabban vezetünk. Szerintem a mi és mások életének megörzése FONTOSABB!!!!!”
 • 13. pilu 2008. július 06. 10:20
  „Kedves szélsöjobbos!Marha vicces dolgot irtál kár a dinnyékért.Ez olyan humoros dolog mikor két ember meghalt.Nem tudom ha a te hozzátartozoid lettek volna és v ki egy ilyet irna a cikkhez mint amit te irtál mit szolnál hozzá.a román nö elhagyta a helyszint ráadásul stoppal an akkor ost kérdezem én aki felvette az nm látta a balesetett?Ha meg látta akkor miért is vette fel?Öszinte részvétem a családtagoknak”
 • 12. Szélsőjobbos 2008. július 05. 14:03
  „Kár a dinnyéért XD”
 • 11. Börönd Ödön 2008. július 04. 21:07
  „Az egyik román nő amint kimászott a Sprinterből, nekiállt stoppolni, s elhagyta a helyszínt.
  Nem semmi, biztos sietnie kellett! :-(”
 • 10. nibail 2008. július 04. 20:43
  „Nagyon sajnálom a friss házasokat.Nyugodjanak békében:(”
 • 9. Nagy Róbert 2008. július 04. 20:06
  „Ez brutális. Én láttam már sok balesetet, feje tetején álló busz, stb. Ez rosszabb, mert nincs menekvés. Mindegy hova tartozik, melyik ország polgára, az autó baleset mindenképpen figyelemre méltó. Tanulságos is lehetne, akár a magyarok szemébe, akár a külföldiek szemébe. Sajnos tudom, hogy az idegen országból érkezettek kevésbé érdekeltek a kressz betartására. azért, mert minél előbb szeretnének hazajutni. Sajnos, most nem igy lett. Azt hiszem :)
  nr71”
 • 8. V.Papp 2008. július 04. 18:27
  „Meg jo,hogy csak romanok , es bolgarok garamboloznak.Mi lenne,ha a magyarok nem vezetnenek,olyan kulturaltan?Azert az megis csak sok amit a romanok,es bolgarok muvelnek 1300 baleseti halot. Kedves ROAD ugye igazam van?”
 • 7. STUMPF 2008. július 04. 16:00
  „kÁR A DINNYÉÉRT.”
 • 6. road 2008. július 04. 11:40
  „Hátulról beledurrantani valakibe?
  Remélem magyar sérültjei nincsenek a dolognak.Aki rendszeresen utazik pályán, az látja, hogy mit művelnek a törvénytelen románok, bolgárok, stb....”
 • 5. born 2008. július 04. 11:15
  „Azért nem kis baleset volt...”
 • 4. Ejha 2008. július 04. 11:06
  „Szerencséjük, hogy volt utánfutó! Nagyobb baj is lehetett volna. Remélem a vétkes sofőr murdelt meg! A többieket sajnálom!”
 • 3. Lizsu 2008. július 04. 10:24
  „upho,
  pont erre gondoltam én is. Most, hogy már majdnem minden telefonban van fényképező/videokamera funkció, olyan szar felvételek is bekerülnek a sajtóba, amelyek korábban soha.”
 • 2. upho 2008. július 04. 09:47
  „pff, ennek a videonak aztan van ertelme...”
 • 1. Pityuu 2008. július 04. 09:18
  „tyűűű :(”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A legszebb főiskolás

Győr - Újabb díjat tehet az eddigiek mellé Polgár Ildikó, aki a minap elnyerte a Főiskolák Szépe… Tovább olvasom