Kisalföld logö

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 3°C | 9°C Még több cikk.

Baleset az M1-esen: személygépkocsi és kamion ütközött, üzemanyag folyt az útra

Kamion és személygépkocsi ütközött össze az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 126-os kilométerszelvénynél pénteken a sötétedés óráiban.

Személyi sérülés nem törttént. A kamion üzemanyagot szállított, s annak egy része a sztrádára folyt.

A rendőrségi helyszínelés ideje alatt csak egyik sávon haladhatttak az autók.

A forgalom délután fél hat után nem sokkal már a belső sávban is megindulhatott.

Olvasóink írták

 • 13. Mankapunka 2013. november 03. 12:53
  „Bakonyi szerpentinen még a 20 millás kocsikkal sem mernek előzni.

  Az a baj, hogy a KRESZ csak adott súly felett kéri a különleges követési távolságot, amire gondolsz.”
 • 12. orbison 2013. november 03. 08:00
  „Manka, lehet, hogy utálni fogsz ezért, de...
  Na ilyenkor kellene az összes autósnak (főleg a teherautósoknak) olyan követési távolságot hagyni, hogy legalább egyesével lehessen előzni, ha valaki bevállalja... A közút MINDENKIÉ, a közlekedőknek kellene egymáshoz okosabban viszonyulnia.
  Nyáron nekem is volt szerencsém Gyulafirátóttól Bakonyszentkirályig 50-el (!!) haladni, mert a sok okos "vonatozott" egy lassú vontatmány mögött (amit nem értem, hogy miért nem hajnalban, vagy éjjel közlekedtetnek, de ez már más lapra tartozik)
  Különben - ha jól tudom - más országokban sokkal egyszerűbb a jogosítvány megszerzése... Itt aki nem tud "jól" vezetni, annak nem az oktatással voltak problémái...”
 • 11. Mankapunka 2013. november 02. 11:54
  „ATX

  Múltkor jöttünk haza Veszprémből, és szegény nő idegileg annyira széttaposta a féket az autón a szerpentinen lefelé, hogy már 3 kamionnal is utolértük a sort.
  Ilyenkor is fel kellene hívni a rendőrséget, hogy egy alkalmatlan ember veszélyezteti a népet az úton?”
 • 10. ekkenekepen 2013. november 02. 11:46
  „6. ATX 2013.11.02. 08:10
  sok olyan elborult idióta van akinek sose szabadott volna jogsit kiadni, dehát mit vársz egy olyan helyen aahol abból áll a betanulás hogy vezess pár tucat órát 40-el a városban, a kormányból vizet facsarva pózban, miközbenfogalmad sincs a körülötted zajló forgalomról, mert annyira nincs közöd a vezetéshez, de mert sikerült végigmenni komolyabb baj nélkül egy pár km-es vizsgán ezért te már megfelelsz.
  és ezekből lesznek ezek a hivatásos <moderálva>.”
 • 9. ekkenekepen 2013. november 02. 11:42
  „4. pivo13 2013.11.01. 20:44
  mindig is mondtam hogy egy bizonyos kor felett alanyi okból automatikusan ugrasztani kéne a jogsit. illetve alapos mentális és fizikai felülvizsgálat után kaphatná csak meg újra és 1 évente felülvizsgálat.
  Persze ez sok ajvékoló okoskának nemtetszik, de csak addig míg egy ilyen időzített bomba ki nem csinálja őket vagy valamelyik degenerált rokonukat. Utána mindjárt igazam lenne.”
 • 8. ATX 2013. november 02. 08:17
  „7: A kamionstop alól az élőállat-szállítók, az élelmiszerszállító hűtőkamionok és az üzemanyag-szállítók felmentést kapnak. Csak hogy tudd...”
 • 7. orion1 2013. november 02. 08:13
  „Miféle kamionnal ütközött, mikor azok sem mehetnek? ja biztos ő kivétel volt”
 • 6. ATX 2013. november 02. 08:10
  „Tohonya és hétvégi témához: múltkor mentünk le Füredre. Egy új egyterűvel ment előttünk egy középkorú házaspár, a férfi vezetett. A bakonyi szakaszon (B.péterdtől Eplényig) úgy ment kábé 50-60-al, hogy minden kanyar előtt a féket taposta. Nem vagyok egy ideges típus, de a párom is megjegyezte, hogy ez sűrűn cseréltetheti a fékbetétjeit. A szerpentin és a szembejövők miatt csak Eplény belterületén sikerült megelőznöm egy viszonylag hosszú egyenes szakaszon. Erre ő is kigyorsított. Átnéztem rá elég morcosan. Aztán Eplény után simán lemaradt, hiszen következett egy újabb kanyargós rész. Aki ennyire nem érzi az autóját, az szerintem ne mozduljon ki a garázsából...”
 • 5. Mankapunka 2013. november 01. 23:23
  „Mégis milyen sokan tagadják itt a hétvégisofőr fogalmát, és már a rádióban is erről szól a fáma.

  Akik eme tényt tagadták, tényleg gondolják át, hogy akkor most ki is volt a hülye régen?”
 • 4. pivo13 2013. november 01. 20:44
  „Ma az M1 esen délután 3 óra körül, Budapestról tartva Győr felé a 121-es kilométernél vettem észre, hogy a szemközti sávban valaki szembe megy a forgalommal, azaz velem egy irányban csak a sövény másik oldalán..Átpillantok, alig hiszek a szememnek, egy papa halál nyugodtan autókázik a másik oldali belső sávban. A szembejövőkön is láttam, hogy nem hiszik el amit látnak, sokan az én sávomból is kiálltak a leállósávba és szemmel követték a nemnormálist. Én mint az őrült villogok, integetek a szembejövőknek ami kifér, majd egyből hívtam 112-t. A rendőrségi ügyeletes már tudott róla, ennyit mondott, "igen tudjuk, szembe megy egy opel insignia". Percekkel később már jöttek sziránázva a rendőrök, remélem nem lett senkinek sem baja, elég para helyzet volt.”
 • 3. sorok_közt 2013. november 01. 19:33
  „2.!

  igen, van néhány tohonya aki nem mer előzni, a legtöbb traktoros meg nem képes 1 percre félreállni, hogy csökkentse a veszészforrást”
 • 2. kekec 2013. november 01. 18:47
  „"Nem hiszem, hogy azt a fránya cukorrépát éppen a mai ünnepen kellett felszedni."
  De bizony, könnyen lehet. A hét elejére esőt ígérnek: közlekedni is sokkal nehezebb, a répa is csupa sár lesz, hadd ne részletezzem.
  Persze fel is lehet depózni a föld szélén, de ha nem kell nagyon messzire vinni, akkor az aránytalan pluszmunka.
  A nagyobb gond az, hogy sajnos mindig akad néhány szerencsétlen tohonya, aki akkor sem mer előzni, ha ötször is simán elférne, hanem a világ végéig is keépesek araszolgatni bármi mögött. Előbb-utóbb törvényszerűen összegyűlnek ilyenek hárman-négyen a tgk/traktor mögött, és onnantól szinte lehetetlen előzni (majdnem exponenciálisan lesz egyre nehezebb, ahogy nő a sor). És az ilyenek még helyet sem hagynak maguk között, hogy legalább egyesével leléphetnéd őket. Vagy átmész vadállatba, vagy poroszkálsz hátul.”
 • 1. ATX 2013. november 01. 17:45
  „Nem konkrétan a cikkhez tartozik, de kikívánkozik belőlem: ma van Mindenszentek ünnepe, hivatalosan fizetett ünnepnap! Nemrég értünk haza Csornáról. Odafele menet a 85-ös úton 4 (négy!) traktort is sikerült óriási nehézségek árán megelőzni. Mindegyik mögött kilométeres kocsisor alakult ki, a megnövekedett temetői forgalom miatt. A négyből kettő cukorrépával megrakott utánfutót vonszolt. Nem hiszem, hogy azt a fránya cukorrépát éppen a mai ünnepen kellett felszedni. Szerintem pár napot még várhatott volna. Mindenesetre hatalmas balesetforrás a lassú mezőgazdasági gépek megjelenése a főutakon. Egy biztos Ausztriában (a példa kedvéért) ilyet nem látni. Mármint traktort a főúton...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Arrabona Városvédők: aggasztó jelek a győri beruházásoknál

A beruházások gyakorlata az elmúlt időszakban sajátságos és elgondolkodtató képet mutat Győrben -… Tovább olvasom