Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 13°C Még több cikk.

Baleset a 85-ösön Ikrénynél - Rendőr mentett ki két gyereket a roncsból

A rendőr szemtanúk segítségével az autó utasteréből egy kilenc éves kisfiút és egy négy éves kislányt szabadított ki.
Közúti közlekedési baleset történt november 18-án 15 óra 40 perckor a 85-ös számú főút 5-ös kilométerszelvényében. Két személygépkocsi és egy kistehergépjármű ütközött. Az ütközést követően az egyik személygépkocsi vezetője és négy utasa megsérült és a járműbe szorult - írta beszámolójában a rendőrség.

Hozzátették: a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának szolgálatban lévő balesethelyszínelője a bejelentést követően elsőként ért a helyszínre és azonnal a személygépkocsiba szorult utasok mentésébe kezdett. Az egyenruhás az ott tartózkodó szemtanúk segítségével a gépkocsi utasteréből egy kilenc éves kisfiút és egy négy éves kislányt emelt ki.

A vezetőt, a mellette és a hátsó ülésen utazó két hölgyet elsősegélyben részesítette, majd a járművet a további veszély elkerülése érdekében áramtalanította. A  gépkocsivezetőt és utasait az időközben kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította.

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

A rendőrség felvétele
A rendőrség felvétele


Korábban - Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés 2014. november 18-án 17 óra 28 perckor véget ért. A 85-ös számú főúton teljes szélességében zavartalanul haladhat a forgalom.

Előzmény:

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2014. november 18-án 15 óra 55 perckor a 85-ös számú főút 7-es kilométerszelvényében, az Ikrénybe vezető út és a 85-ös számú főút kereszteződésében.

Az egyik sérült jármű
Az egyik sérült jármű. Fotó: H. Baranyai Edina


A rendelkezésre álló adatok alapján három személyautó ütközött. A balesetben öt személy megsérült olvasható a police.hu-n.

A baleset helyszíne
A baleset helyszíne

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szelídítik a Bakony-eret Bőnynél

Másfél hónapja kotorják az elmúlt években ˝megvadult˝, több árvizet hozó és sok kárt okozó… Tovább olvasom