Kisalföld logö

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 10°C Még több cikk.

Baleset a 83-ason - Segítségnyújtás nélkül hajtott el

Egy Citoren Győrszemere felől Tét irányába halad, az előzést tiltó tábla és a záróvonal ellenére előzött. A szemben jövő Fiat, hogy elkerülje az ütközést az útpadkára hajtott, majd oldalára borult.

Szeptember 4-én (szombat) este fél 7-kor történt közlekedési baleset a 83-as főúton. Egy ezüst színű Citoren Xsara közlekedett Győrszemere felől Tét irányába. Az előzést tiltó tábla és a záróvonal ellenére kezdett a kocsisor előzésébe, ahol vele szemben egy Fiat Scudo tehergépkocsi haladt.

A Fiat sofőrje, hogy a frontális ütközést elkerülje, autóját a nedves útpadkára kormányozta, majd uralmát elveszítve a gépjármű felett oldalára borulva, az árokban megállt. A Citroen vezetője és női utasa megállás és segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről.

A Győri Rendőrkapitányság mindazokat a szemtanúkat keresi, akik a balesetet látták, vagy a személygépkocsira vonatkozóan érdemi információval rendelkeznek. Kéri azt a buszvetetőt, akit Győrszemere erdősor térségében ugyanez a személygépkocsi megelőzött, személyesen a Győr, Zrínyi út 54. szám alatt, vagy a 96/520-092, 96/520-094, valamint a 107-es telefonszámon jelentkezzenek.

Olvasóink írták

 • 18. Legoooo 2011. október 09. 21:13
  „".....de meg kell mondjam: bárki hibázhat aki vezet." Hát, nem tudom. Aki vezet, szerintem nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy hibázzon. Mert annak súlyos következményei vannak.
  A cikkben említett esetnél pedig a Citroenes nem hibázott, hanem tudatosan szegte meg a szabályokat. Ebből kiindulva, reménykedett, hogy bejön a számítása, és nem jön szemben senki. Sajnos tévedett. De azt tudnia kellett, hogy tábla + vonalnál nem előzhet. Nem véletlenül van a tiltás. Tehát tudnia kellett azt is, hogy lehet, hogy nem jön be a számítása. Tehát ismétlem: nem hiba, hanem tudatos szabályszegés, vagyis bűn! Vagy abban hibázott tán, hogy nem vállalta a tettének következményét? Gyáva módon eliszkolt? Ez sem hiba, hanem bűn. (segítségnyújtás elmulasztása)
  Nincs itt semmi hiba.”
 • 17. szocdem 2010. szeptember 14. 12:00
  „"a sparnál egy audis annyira sietett hogy majdnem kétszer balesetet okozott "

  Ez értelmezhetetlen.....

  Hogy szabálytalankodott az világos, és nem vitás. De ezért lelőni, felakasztani, földönfutóvá tenni családostul egy otromba bírsággal (európában ezért úgy 70 euró bírságot lehet kapni) vagy elkobozni a nehezen kuporgatott vagyonát mert "audis" - hát ezt a szemléletete már rég a szemétre kellett volna dobni..

  Tudom: "ha nekem ütik el, vagy nekem törik össze" c. "érvek" mindíg vannak, de meg kell mondjam: bárki hibázhat aki vezet. Én sosem kívánnék oylat másnak amivel magamat is elpusztíthatnám... (mert még EMBER vagyok annak ellnére is, hogy a társadalom elvárja tőlem hogy egy közönséges igavonó ostoba barom legyek)”
 • 16. b.ildi57 2010. szeptember 13. 12:20
  „Szerintem is súlyosabb büntetések kellenek. Napi rendszerességű a tilosban előzés és csak a szerencse hogy megússzuk, sajna nem mindenki mondhatja el,itt van a ma délelőtti baleset is igaz aki vétet az halt meg.
  Ma reggel is a sparnál egy audis annyira sietett hogy majdnem kétszer balesetet okozott először záróvonalnál
  előzött utána meg a régi textilgyári elágazásnál balra fordulásnál a 3. lett volna de nem tudta kivárni elment elsőnek. Hát így vezetnek egyesek”
 • 15. szocdem 2010. szeptember 10. 12:10
  „12. és 13.!

  Lehet hogy itt most ti egyel többen vagytok mint én:)))

  De nem vagytok tömeg:))

  Sőt, az országban nincs annyi belőletek ami arra jogosítana bárkit, hogy a Ti elképezeléseiteknek megfelelő brutális és túlzó jogrendet tartson fenn:)))

  Azért mert nem értitek még így van.

  A vérbefagyásomról meg annyit: aki brutális törvéyeket akar, és ezért másokat is vérbe fagyasztana, az maga is csak egy kis bűnöző..(TI a normákat civilizált emberek vitatják meg egymás között többségi alapon, ökölharc nélkül. Az ököllel való vélemyénynilvánítás különben is ha jól tudom csak a sitteseknél, és a primitíveknél divat)”
 • 14. Csipetke 2010. szeptember 10. 09:44
  „A Kisalföld cikkeiben nagyon sokszor található helyesírási-és fogalmazási hiba!!!
  Helyesen és jól írni meg kellene tanulni, utána cikket írni!”
 • 13. elihu 2010. szeptember 09. 12:31
  „Szocdem! Mindenki civilizálatlan aki a kemény törvényeket helyesli? Ezt ugye csak itt névtelenül és arctalanul hangoztatod? Mutasd ki vagy és úgy hangoztasd, aztána ha elkapnak páran és ott hagynak vérbe fagyva, akkor is hangoztasd hogy nem kell ide erős büntetésvégrehajtás! Baromságokat pedig ne hadobálj (az LMP -vel pedig ne példálózz, mert azzal is csak lejáratod magad), mert látod hogy mindenki csak leugat!”
 • 12. CsabaKiraly 2010. szeptember 08. 22:58
  „szocdem, ekkora badarsagot meg nem hallottam eletemben. Van meg mas is ami a bogyodben van? Ki vele hadd rohogjunk rajtad. :-)”
 • 11. szocdem 2010. szeptember 08. 14:59
  „Kedves béla!

  Azért mert valamit nem értesz, <moderálva> az nem feltétlenül butaság!

  Emlékeztetlek az LMP mai kijelentésére is, hogy a brutális büntetőpolitika a világon minden civilizált országban elbukott. (Csak hogy tudd: nem egyéni a véleményem)
  Az hogy nálunk vannak nem civilizáltak, akik a brutális büntetőrendszer fenntartását követelik, az nem ok arra hogy ne legyenek civilizáltak a törvényeink....ui. a normális többség azt szó nélkül betartja.”
 • 10. tótbéla 2010. szeptember 08. 11:19
  „9. Ekkora hülyeséget írni. Egyes, leülhetsz.”
 • 9. szocdem 2010. szeptember 08. 10:43
  „Majdnem még egy áldozata lett a nulltoleráns (1988. évi BM rendelet!) csendőrromantikus, azerbajdzsánból plagizált autós gunyvasztó rendszernek, ami alapvetően úgy rossz ahogy van.

  el kell törölni az útszéli zaklatás törvényét, enyhiteni kell a büntetéseket, mert azok annyira brutálisak már, hogy a baleste okozója vagy a szabálytalankodó az eset következményeinek várható hatása miatt NEM KÉPES civilizált magatartást tanúsitani. Az iylen tipusú túlzó retorzió aklamazás mellesleg kirobbantotta az ámérikai függetlenségi háborút is (mindenért vér, meg akasztás, meg tömlöc járt abban az időben is mint most itt nálunk).

  Szerencsére most nem halt meg senki, de a következő szabaálytalanság miatt nem biztos hogy nem fog! (Az elkövető meg ahelyett hogy segíteni próbálna, iszkolni fog, hogy nehogy éhen haljon a családja a várható büntetés a miatt)”
 • 8. Csetneky 2010. szeptember 08. 00:07
  „6-7

  Igazatok van, mérgemben írtam, amit írtam, mivel minden alkalommal rettentően felháborít a felelőtlen, parkány magatartás. Természetesen nem akartam rosszat a Fiat vezetőjének! Sőt, még annak a seggfejnek sem, aki a balesetet okozta, de akkor is undorító ,amit csinált!”
 • 7. hellboy780917 2010. szeptember 07. 21:06
  „az ifa jobb, abban nem sérülne meg a sofőr... ellenben a kisbuszban ez már kétséges lenne...”
 • 6. Peti85 2010. szeptember 07. 20:04
  „5. Csetneky 2010.09.07. 19:33
  Ne Ifa méretre kell gondolni....szimpla kisbusz...igaz az is üt, de az a Fiatosnak is fájt volna...”
 • 5. Csetneky 2010. szeptember 07. 19:33
  „Megérdemelte volna a gyökér, hogy a teherautó sofőrje ne rántsa el a kormányt.”
 • 4. poro 2010. szeptember 07. 17:57
  „az ilyen gerincten csúszómászókból sjnos sk közlekedik.”
 • 3. lacim6 2010. szeptember 07. 17:37
  „Remélem látta valaki a rendszámot és megtalálnak, mert tuti hogy a környéken laksz.”
 • 2. igazmondó 2010. szeptember 07. 16:16
  „Szerencsére a Fiat sofőrjének egy haja szála sem görbült.
  Így legalább még sokszor nekem adhatja a túrós batyuját ebédnél, ahogy ma is tette. :-)”
 • 1. omarhulm 2010. szeptember 07. 15:00
  „Jellemtelen alak...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az új belvárosi behajtási rendelet kiverte a biztosítékot a vállalkozóknál - videó

Közel 60 győri belvárosi vállalkozó írta alá, s küldte el tiltakozását a Városházára a szeptembertől életbe lépő új rendelet miatt. Tovább olvasom