Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Baleset a 82-esen: mentőhelikoptert küldtek a motorosbaleset sérültjeiért

Súlyos baleset történt hétfő délelőtt a 82-es főúton a rédei elágazásnál.

Egy motorkerékpár hajtott az árokba a 82-es főúton a rédei elágazásnál.

A két sérültért mentőhelikoptert küldtek a helyszínre.

A pannonhalmi tűzoltóőrs és a veszprémvarsányi önkéntesek is a helyszínre érkeztek.

A tűzoltók áramtalanították a járművet, és segítenek a helyszín biztosításáben.

A helyszínelés idejére a főutat teljes szélességében lezárták.

Az úton 10:43-kor indulhatott meg újra a forgalom.

Olvasóink írták

23 hozzászólás
12
 • 23. azmiaz 2012. augusztus 23. 21:59
  „Láttam én már ebben a kanyarban autóst kilinccsel előre közlekedni, majd egy 360 fokos pörgés után zizegve félrehúzódni és megköszönni az égieknek! Az a kanyar tényleg csalóka.”
 • 22. Accentos 2012. augusztus 21. 09:26
  „piroskaésabarkasz: olvasd már végig a hozzászólásokat! Melyikben olvasod,hogy szidta volna valaki a Győrimotorosokat????
  14-es,15-ös,17-es hozzászóló megköszönte a tájékoztatást.
  Nem is értem....”
 • 21. mák 2012. augusztus 21. 09:02
  „Emberek !!! Én nem értem miért kell kárörvendeni mások baján.
  Igen elszúrta,mert gyorsan ment,igen elszúrta.mert a Balatonra indult,de nem volt sem rajta ,sem az utasán motoros ruha (nem mintha a töréseken sokat segítene,de mégis).
  Ettől függetlenül úgy gondolom,hogy nem kell okoskodni. Megkapta ő és az utasai is a bűntetését (sőt talán annál többet is ). Legyen elég ennyi.
  Én csak annyit kívánok,hogy gyógyuljanak meg gyorsan és maradandó károsodás nélkül !!!”
 • 20. torabora 2012. augusztus 21. 07:43
  „Belotto!Mi bajod neked állandóan a motorosokkal és a diszkósokkal?Tütymörögjél csak a napszítta piros kisegereddel.”
 • 19. Mankapunka 2012. augusztus 20. 23:26
  „soproni

  Lejjebb valaki szánt rá időt és leírta. Én meg csak a véleményemet,hogy mi történt.
  Mondtam,tökig húzta a gázt,és kisodródott,mert nincs annyi esze,hogyha nem ismeri a pályát,akkor nem húzza neki,mint az állat.”
 • 18. piroskaésabarkasz 2012. augusztus 20. 22:10
  „Ha majd mindenki annyit jótékonykodott mint Ők,akkor lehet szidni Kukoriékat!Jobbulást a társaitoknak!!!Látjátok tegnap Ti segítettetek ,ma Nektek jön a segítség....”
 • 17. Jakabnéni 2012. augusztus 20. 21:21
  „Egy motorkerékpár hajtott az árokba a 82-es főúton a rédei elágazásnál.
  Pont.Ennyi.A hír itt véget ér.Magyarul: semmit nem tudunk.De bellotto már hozzáköltötte a tényeket is.
  Így megy ez faluhelyen...A falu elején el<moderálva>ja magát valaki,a falu végén ott áll bellotto,és tudja,és tudja,és tudja,hogy az illető be is <moderálva>t.
  Röhej az ilyen okostojás...
  Köszönjük,Győrimotorosok! Jobbulást a sérülteknek!”
 • 16. soproni 2012. augusztus 20. 20:57
  „4. Mankapunk!Kész tények nélkül csak találgatni lehet,ami nem ad okot az ítélkezésre!”
 • 15. Powerarc 2012. augusztus 20. 20:40
  „11. Győrimotorosok 2012.08.20. 19:22
  Köszönet a részletes tájékoztatásért, a sérülteknek jobbulást. Nem tudom milyen helyismerete van a motorosnak, de azzal a kanyarral vigyázni kell. Be lehet venni simán 90-ennel, de ott van az a földút becsatlakozás és már láttam ott földet, piszkot felhordva, amin el lehet csúszni, vigyázni kell.
  Amúgy ma motorral jöttem a 85-ösön, Kapuvár után egy kis KIA megelőzött, ami még nem zavart, hadd rohanjon, de utána láttam még, hogy záróvonalon, forgalom elzárt területen, szembejövő oldal balra kanyarodó sávján keresztül 3 kocsit is megelőzött, amelyek nem is közvetlenül egymás mögött haladtak. Saccom szerint olyan 120-130-al mehetett, szóval nemcsak a motorosok között vannak hülyék.
  Jah, a csontrészeg fesztiválozó fel sem tud ülni a motorra, így velük nincsen semmi gond. :))))”
 • 14. gonzo 2012. augusztus 20. 20:34
  „11.Győrimot,köszönjük az infókat!”
 • 13. Hombre 2012. augusztus 20. 20:28
  „Belotto. Fogadjunk hogy te vagy az az autós,aki ha meglátja hogy jön a lámpánál két kocsi oszlop között a motoros,akkor rögtön beljebb húzódik,nehogymáelférjenarohadék!

  Nyáron városba sokat robogózok,de rengetegszer hajtottak már ki elém,vagy próbáltak meg leszorítani,mégsem általánosítok,és köpködök az autósokra!!! Tudomásul veszem és megpróbálom elfogadni,hogy mind a két táborba vannak bal<moderálva>ok!”
 • 12. sas007 2012. augusztus 20. 20:10
  „Szerintem a sok okoskodó se autóval se motorral nem közlekedik!!!Lehet ezért ilyen kukacosak.Nem hogy örülnének hogy megúszták!”
 • 11. Győrimotorosok 2012. augusztus 20. 19:22
  „Leírom a valós tényeket. A motoros ment volna a Balatonra utassal a Rédei elágazó előtt 1km errel van egy balos kanyar és egy beton híd fém korláttal ott kisodródott, az út szélén meg van apró kő zúzalék, mert ott van egy erdei út, amit használnak az út szélén már hiába próbált fékezni-lassítani kicsúszott és az árokba csapódott. Az utasa ki tudott mászni az árokból, a sofőr nem, sajna súlyos sérülést szenvedett. Az utasnak kéztörése lett, a sofőrnek a súlyosabb belső sérülések. Ez a valóság, a másik valóság a Varsányi ÖTE (önkéntes tűzoltók) voltak először a helyszínen ők áramtalanították a motort biztosították a helyszínt, segítették az infúziót fogni, a sérültet a mentő helikopter hoz szállítani az árkon keresztül, amit a másodiként a helyszínre érkező RÉDEI ÖTE (önkéntes tűzoltók) vágtak ki az árkon keresztül mivel az árok túlsó oldalán lévő mezőre tudott a helikopter leszállni. A Pannonhalmi őrsről csak nagy sokára érkezett ki tűzoltó kocsi 4fővel, de semmit nem kellett nekik csinálni.(ha csak ők lettek volna, akkor a késés (jó 10perc) emberéletbe is kerülhetett volna. Távolság az távolság. És igen is szükség van az önkéntesekre!! gratula minden egyes önkéntesnek, akik félre tesznek minden mást mikor életet vagy valaki személyes vagyonát kell menteni, mennek önzetlenül.

  A sok negatív hozzá szólónak meg, igen vannak a motorosok között is "rendetlenkedők" de a kocsisok között sokkal több, lásd tegnap az M1esen történt tömeges karambol, a mentősöknek nem volt már mentő kocsijuk a sok balga autós hoz menni, igen azt írom, hogy balga, mert miért kell egy más valagába menni 130-140-el!!! Fittyet hányni a követési távolságra. Havi 7-10 ezer km-ert vezetek mögöttem van már közel 2millió kilométer és motorozok is,jó pár éve és bejártam pár országot, mind a két oldalt ismerem.”
 • 10. juhit 2012. augusztus 20. 17:56
  „8. belotto

  Már jó pár éve motorozom, de még életemben nem vittem el senkinek a tükrét, amikor előregurultam a sornál. Lehet, hogy azért, mert nekem drágább lenne egy tükör mint egy autósnak?
  Be sem nyúltam még soha ablakon, sőt még csak be sem szóltam soha senkinek. És ittasan sosem vezettem, se autót, se motort.

  Valóban akad kivétel, nem lehet így általánosítani.

  De áruljátok már el nekem, ebből a cikkből pontosan mi derül ki? Az , hogy baleset történt egy motorossal a rédei elágazónál. Akkor ehhez most miért kell költeni okosságokat? Kedves belotto frankó srác, ő ,megmondja a frankót, tuti az van amit ő kitalál, mert ő a "megmondó"!”
 • 9. bithu1 2012. augusztus 20. 17:42
  „A sok okos autós már megint... Engem ma 50km alatt 4 autós próbált letolni, mert betartottam a közlekedési szabályokat (50 - 90 km/h), és nem volt forgalom, simán lehetett előzni, nem, inkább 5 centire jött mögöttem.
  Erről érdekes módon senki nem beszél? Miért is?”
 • 8. bellotto 2012. augusztus 20. 17:30
  „5
  ne kriritizálj, ismerem a terepet, ismerem a motorosokat, hosszú évek tapasztalata. Nincs eltérés a 50 ccm libakergető és az 1250ccm hondás között, félistenek, nekik mindent lehet: álló kocsioszlo( páhuzamos közlekedés vagy utkereszteződés előtti rendezők) motoros jön és végig billeg a két oszlop között, viszi a tükröket benyúl az ablakon stb. Szóvá teszed neki áll feljebb. Ők életforma, Ők ihatnak... stb. A motoros fesztiválok résztvevői csontrészegek állandóan. Lehet fikázni és talán akad kivétel is, de igaz amit írtam”
 • 7. Mankapunka 2012. augusztus 20. 17:11
  „Patriot

  Egy motorosnak egy nyíl egyenes szakasz???”
 • 6. Patriot 2012. augusztus 20. 17:06
  „Nem egy veszélyes szakaszon történt, de bárki lehetett a hibás.”
 • 5. állampógár 2012. augusztus 20. 16:42
  „Lehet,hogy valaki más hibájából szambáztak az árokba aki mondjuk lelépett.Lehet az is,hogy csak elkottázott valamit.De mindjárt az első kommentelő hozza a formát.A sajátját.”
 • 4. Mankapunka 2012. augusztus 20. 14:57
  „Olyat sem,ami más behatása miatt lett volna. Szerintem csak nem tudod,milyen az a szakasz,ahol történt,ezért kételkedsz.”
23 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balesetek sora az M1-es autópályán

Egy autó ütközött a szalagkorlátnak vasárnap kora este, majd nem sokkal később ugyanitt hat autó csúszott össze. Tovább olvasom