Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Bájos siker: Szupergyerekek találkozója

Öttevény - Nyolcvanegy gyereket neveztek szüleik az öttevényi Kék Csillag Klub versenyére, ahol szupergyerekeket kerestek. A szombati döntőn kicsinek bizonyult az egykori mozi épülete: zsúfolig telt a klub, ahol szülők, nagyszülők izgultak a kicsikért.
Nem szépségverseny, nem a legjobbak versenye, hanem szupergyerekek vetélkedője volt szombaton. A főszervező Fehérváry Károly szándékai szerint a különböző korosztályokban nem egy legjobbat hirdettek ki, hanem kategóriák győzteseit. Így került kiosztásra a legszebb haj, a legbájosabb mosoly, a legcsinosabb öltözet és még vagy tucatnyi kategóriaelsőség. Minden résztvevő oklevelet kapott, melyen díszes betűkkel olvasható volt, hogy ő bizony részese lehetett az első szupergyerek-viadalnak.

Öttevény polgármestere, Király Péter és Rádler Judit, a Győri Nemzeti Színház színésznője osztották ki a díjakat. Mindketten elmondták, a gyerekek bájosak, aranyosak, és külön sikert jelenthet mindegyikük számára, hogy nem csupán bemutatkoztak, de láthatóan jól is érezték magukat a verseny ideje alatt. A polgármester köszönetét fejezte ki a szülőknek, akik a viharos időjárás ellenére vállalták az utat a Szigetköz, a Rábaköz faluiból, Győrből, hogy elvigyék gyerekeiket Öttevényre. (A rendezvény előtt villanásnyi áramszünet volt, de a szombati széllökések nem akadályozták meg a rendezvény lebonyolítását.)

Versenyzők és a nézők is élvezték a különleges versenyt, ahol nem egy, hanem sok-sok győztest hirdettek ki. Fotó: H. Baranyai Edina

A különböző kategóriákban nem kis meglepetésre az egyébként szégyenlősebb fiúcskák is feltűntek. Sőt, volt köztük néhány igazán karakán, akit a műsorvezető alig tudott leállítani.

Versenyzők és a nézők is élvezték a különleges versenyt, ahol nem egy, hanem sok-sok győztest hirdettek ki. Fotó: H. Baranyai Edina

A szupergyerekversenynek nem voltak nagy díjai. Nem nyertek a győztesek mást, mint egy doboz bonbont, persze csokoládé minden indulónak járt, mégis izgultak anyukák, apukák és a gyerekek is, milyen eredménnyel zárul. A nagyszámú induló miatt az eredményhirdetés jóval este nyolc után kezdődött el, de mindenki megvárta, hogy újra színpadra léphessen és átvegye a személyre szóló oklevelet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra fúj

Győr-Moson-Sopron - Megérkezett a vasárnapra jósolt vihar is. Az idokep.hu információi szerint… Tovább olvasom