Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 14°C Még több cikk.

Bajnok az Audi-ETO: ünneplés forgalomkorlátozással Győrben

A zsinórban ötödször bajnok győri lányokat csütörtök este Győrben köszöntik. A lezárt útszakaszokra járművel behajtani tilos.
A magyar bajnok, Magyar Kupa-győztes és Bajnokok Ligája második helyezett kézilabdás lányok köszöntése idejére a rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el május 17-én, csütörtökön 19.30 és éjfél között a Szent István úton a Munkácsy utca és Baross híd, az Aradi vértanuk útján a Révai utca és Szent István út, valamint a Jókai utcában a Révai utca az Árpád út közötti szakaszon.

A lezárt útszakaszokra járművel behajtani tilos.

A lezárás érinti a buszközlekedést is. Az 1-es és a 85-ös főúton közlekedő helyközi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek, és nem érintik az Eötvös park megállóhelyet.

A helyi autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek, és nem érintik a Révai utca - városháza - Aradi vértanúk útja, megyeháza - Honvéd liget - Gárdonyi utca megállóhelyeket.

Az 1, 6, 7, 11, 17A, 37 vonalak járatai Nádorváros és Marcalváros felől a Baross Gábor hídig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Szent István út - Teleki László utca - Bajcsy-Zsilinszky út - Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Baross Gábor híd és a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyeken. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca - Árpád út - Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek és megállnak az Árpád úton létesített ideiglenes megállóhelyen.

A 2-es járatok a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek. A Zöld utca felé a Bartók Béla út - Buda utca - Tihanyi Árpád út - Eszperantó út - Zrínyi utca útvonalon közlekednek, nem érintik a Hunyadi utca, autóbusz-állomás megállóhelyet, de fel- és leszállást biztosítanak a Buda utca és a Nádor aluljáró megállóhelyeken.

Az 5-ös vonal járatai Kismegyer felől a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Buda utca - Tihanyi Árpád út - Eszperantó út - Bartók Béla út útvonalon fordulnak meg. Ennek megfelelően nem érintik a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet, viszont leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca, Nádor aluljáró és a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Kismegyer felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 14, 17, 17B vonalak járatai Gyárváros felől a Szent István út, Iparkamara megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca - Bajcsy-Zsilinszky út - Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Bajcsy-Zsilinszky úton. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca - Árpád út - Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek és megállnak az Árpád úton létesített ideiglenes megállóhelyen.

A 22, 22A, 22Y vonalak járatai Marcalváros felől a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Wesselényi utca - Buda utca - Tihanyi Árpád út - Eszperantó út - Bartók Béla út útvonalon közlekednek.

Ennek megfelelően Marcalváros, Ménfőcsanak felé nem érintik a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyet, viszont megállnak a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) és a Bartók Béla út, vásárcsarnok megállóhelyeken, a városközpont felé pedig leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca - Nádor aluljáró - Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Marcalváros, Ménfőcsanak felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 8, 12, 15A, 30, 30A, 31, 31A, 31Y vonalak járatai a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda érkeznek.

Mindkét irányban a Baross Gábor hídon át közlekednek, így Gyárváros felé felszállási lehetőséget biztosítanak a Baross Gábor híd megállóhelyen, a Belváros felé pedig a Szent István út, Iparkamara (bútorbolt) megállóhelyet is érintik.

A Pinnyéd felé menetrend szerint az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyről induló 37-es jelzésű járat a Bajcsy-Zsilinszky úti megállóhelyről indul.

Pinnyédről a menetrend szerint a Honvéd ligetig közlekedő 37-es jelzésű járatok az Árpád úton létesített ideiglenes megállóhelyig közlekednek.

A 21.18 órakor Gyirmótról induló 37A jelzésű járat Bartók Béla út, munkaügyi központig közlekedik.

A menetrend szerint 22.37 órakor a Révai Miklós utcából induló 37A jelzésű járat Zechmeister utca, Klastrom szálló (Rába-part) megállóhelyről indul, és bevárja a 22.20 órakor Bácsáról induló 11-es jelzésű járatot, melynek az adott megállóba várható érkezése 22.40 óra.

A 38 vonal járatai a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak, és oda is érkeznek.

A terelés által nem érintett megállóhelyeken a járatok az érvényes menetrendnek megfelelően közlekednek.

Olvasóink írták

 • 5. xverax 2012. május 17. 08:20
  „Gabben a fagyista, csak nincs pénze vonatjegyre...”
 • 4. Hunicum 2012. május 17. 08:05
  „2. @Gabben
  Le merem fogadni, hogy abban az időben, még csak tervbe se volt, hogy arra járjál.
  Megnyilvánulásod és a stílusod egy fabatkát nem ér senkinek. A béka segge alatt vagy!”
 • 3. titokgyula 2012. május 17. 07:24
  „Ezt túlzásnak tartom.”
 • 2. @Gabben 2012. május 17. 07:11
  „ki ne ny*ljuk őket emeljünk nekik szobrot b+”
 • 1. monkeybusiness 2012. május 16. 22:27
  „Karnevál!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Matl Péter szobrász kiállítása - képgaléria

Megnyílt a győri Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár galériájában Matl Péter szobrász (Kárpátalja,… Tovább olvasom