Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

Bababaleset nyom nélkül

Szabó Tamásnét és kétéves kisfiát egy buszon érte baleset. Legalábbis az ezért kártérítést akaró asszony elmondása szerint. Ám ezt eddig senki sem tudta igazolni.

A terhessége hetedik hónapjában járó Szabó Tamásné szemtanúk kereséséhez kérte lapunk segítségét. Augusztus 21-én a Győrszentivánról 7 óra 41 perckor a városközpontba induló 31-es számú helyi járatra a körtéri megállónál szállt fel gyermekével. Útközben egy éles kanyarban – panasza szerint a busz relatív gyors haladása miatt – kétéves kisfia a felborult babakocsiból kirepült és a csuklós busz hátsó ajtaja előtti lépcsőre zuhant. Az asszony akkor a hangosan síró, vérző kicsihez ugrott.
„ Nagyon megijedtem, a hasam is begörcsölt, zavaromban még a párom telefonszáma se jutott eszembe."
Az eset furcsasága, hogy ugyan a reggeli járat tele volt, senki nem hívott mentőt, nem szólt a gépjárművezetőnek. Néhányan papír zsebkendőt nyújtottak az asszonynak, aki a Révai utcai végállomásig utazott a busszal, ott rögtön átszállt egy másikra és a kórházba sietett.
Szabó Tamásné magzatának szerencsére nem lett baja, kisfia fején a bőrt viszont három öltéssel varrták össze. Szeretne kártérítést kapni, ezért kéri, hogy akik látták a balesetet, hívják fel a 20/926-3303-as számot.

Nem vitatják, de

A győri járatokat működtető Kisalföld Volán Rt. az asszony kórházi ellátása után tett bejelentéséből értesült az esetről, melyről utasbaleseti jegyzőkönyv készült, tudtuk meg Pócza Mihálytól. A vezérigazgató elmondta, hogy a szállítási vállalat az esetleges balesetek következményei miatt utas- és felelősségbiztosítással is rendelkezik. Így ebben az esetben is a cég biztosítójától kaphat kártérítést Szabó Tamásné. Ám gond lehet, hogy a biztosító az rt. személyzetének igazolását szokta kérni és azt nem tudták biztosítani. Ugyan a Kisalföld Volán Rt. nem vitatja azt, amit a sérült édesanyja bejelentett nekik, de se sofőrjeik, se a forgalmi irodájukon dolgozók nem látták a balesetet, a vérző gyermeket. A 31-es járat vezetője ugyan emlékszik rá, hogy felszállt a kismama és gyermeke a buszra, de vérnyomot nem talált a járműben. Ezért javasolták az rt. szakemberei a panaszosnak, hogy keressen tanúkat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hova tűntek a győri szabólegények?Utánpótlás nélkül Bárónak, miniszternek is varrt A név kötelez

Rövid időn belül hiányszakma lehet a női-férfi szabóé – állítja a mesterség győri doyenje, aki… Tovább olvasom