Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

Az új frakcióvezető első sajtótájékoztatója

Győr - Javítani kell az egymás közti és a kifelé történő kommunikációt, továbbá a frakció egyértelműen segíti a polgármester munkáját – hangzott el a győri közgyűlés Fidesz-frakciójának csütörtöki sajtótájékoztatóján, amelyen bejelentették, hogy az új vezető dr. Dézsi Csaba András lett.
Mint ismert, Szijjártó Péter lemondott a győri közgyűlés Fidesz-frakciójának vezetéséről, pontosabban, mivel egy évre választották, lejárt a megbízatása, s nem kívánta újra jelöltetni magát.

A tegnapi sajtótájékoztatón bejelentették: a Fidesz új frakcióvezetője dr. Dézsi Csaba András lett. Munkáját három helyettes fogja segíteni.

Általános helyettese Horváth László, aki nagy tapasztalattal rendelkezik az önkormányzati munkában, hiszen már tizenhárom éve képviselő. A közélet közismert szereplője a másik helyettes, dr. Németh Viktor is, aki már a Lions klub országos kormányzójaként (a Fidesz városi alelnökeként) jó kapcsolatokat épített ki a civil szervezetekkel. A harmadik frakcióvezető-helyettes, Kalmár Ákos, a pénzügyi bizottság elnöke, az ő feladatköre a gazdasági, pénzügyi kérdésekhez kötődik. Változatlanul dr. Somogyi Tivadar a frakcióigazgató, az ő megbízatása folyamatos, nincs határidőhöz kötve. A Fidesz–KDNP frakciószövetség alelnöke dr. Sík Sándor.

Az új frakcióvezető beszélt arról, hogy természetesen tartják a megkezdett munka folyamatosságát. Emlékeztetett a polgármesteri hivatal megtörtént átszervezésére, a Széchenyi tér felújítására, a marcalvárosi uszoda megépítésének tervére, a panelprogramra. Dr. Dézsi Csaba András szerint javítani szükséges a frakcióban az egymás közti és a kifelé történő kommunikációt, mert, mint mondta, többet dolgoznak, tesznek, mint ami a nyilvánosságra kerülő politikai vagy egyéb vitákból kitűnik.

A frakció tizenkilenc egyéni képviselője között érthetően vannak nézetkülönbségek, hiszen mindenki igyekszik a maga területéért lobbizni – ezért fontos az érdekek összehangolása.

A frakció, illetve a frakciószövetség egyértelműen segíti, támogatja Borkai Zsolt polgármester munkáját, mögötte áll, jelentette ki dr. Dézsi Csaba András. Az MSZP-vel való jövőbeni viszonyról elmondta: a szocialista képviselőket, akik a bizottságokban is jelen vannak, be kívánják vonni a döntés-előkészítésekbe, ne érezzék, hogy a fontos döntésekből kihagyják őket. Más pártokkal, szervezetekkel is intenzívebb kapcsolatot kívánnak – hangzott el a sajtótájékoztatón.


Jutasi Ferenc

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fogadjon örökbe biciklitárolót!

Győr - Legyen az utca az embereké! – e gondolat köré szervezik idén a Mobilitási Hét… Tovább olvasom