Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Az ötödik Audi-tanszék az egyetemen

Az Audi Hungaria és a Széchenyi István Egyetem együttműködése újabb mérföldkőhöz érkezett: közösen alapították meg a vezetéstudományi és szervezeti kommunikációs tanszéket.
– Egy nemzetközi márka hosszú távú sikeressége a magasan képzett munkatársakban és vezetőkben rejlik, akik ismerik a legújabb trendeket és technológiákat. A holnap menedzsereinek képzése jelenti a jövő innovációinak motorját. Ezért is örülünk az új tanszék megalapításának – mondta Thomas Sigi, az Audi AG személyügyekért felelős igazgatótanácsi tagja. Dr. Maruzsa Zoltán felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár követendő példaként szólt a Széchenyi- egyetem és a térségi munkaerőpiac együttműködéséről, az Audinak a győri egyetemi képzésben vállalt két évtizedes sikeres tevékenységéről.

– A gazdasággal való szoros kapcsolat jelentősen hozzájárul egy vonzó egyetemi képzési kínálat kialakításához, támogatja célkitűzésünket, hogy a nemzetközi versenyben is megálljuk a helyünket – fogalmazta meg dr. Földesi Péter rektor.

Maruzsa Zoltán, Knáb Erzsébet, Thomas Sigi, Földesi Péter és a jövőbeli tanszékvezető, Patrick Waldbuesser a szerződés aláírása után.
Maruzsa Zoltán, Knáb Erzsébet, Thomas Sigi, Földesi Péter és a jövőbeli tanszékvezető, Patrick Waldbuesser a szerződés aláírása után.


Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója szerint a világcég büszke a Széchenyi István Egyetemmel való hosszú ideje tartó sikeres együttműködésre. A most alapított tanszékkel új perspektívákat nyitnak az egyetem és az ott tanuló hallgatók számára, s mindez új nemzetközi lehetőségeket teremt.

Az első előadások és kutatási projektek 2015-ben, a tavaszi félévben kezdődnek.

Az öt tanszék

Az új vezetéstudományi és szervezeti kommunikációs tanszék mellett az Audi Hungaria további négyet működtet a Széchenyi István Egyetemen: az anyagtudományi és technológiai, a belső égésű motorok, a járműgyártási és a járműfejlesztési tanszéket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felújították a templom kertjét Nagyszentjánoson

Teljesen felújított templomkert és közpark várja a kikapcsolódni vágyókat Nagyszentjánoson. Tovább olvasom