Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Az MSZP megkezdi az őszi kampányt

A szocialisták közvetlenül szeretnének tájékoztatni az elvégzett munkáról, ezért minden háztartásba eljuttatják kiadványukat, amivel egy időben elindítják az MSZP őszi kampányát – hangzott el csütörtökön Kránitz László megyei alelnök sajtótájékoztatóján.

– A kampányban elmondjuk a választóknak, hogy nemcsak a válságot enyhítették a szocialisták, de az emberek, a családok, a vállalkozások terheit is. Fő üzeneteinket az Enyhítjük a válságot, enyhítjük a terheket című kiadvány tartalmazza, amit év végéig minden választópolgárhoz eljuttatunk. Emellett óriásplakátokon és liftreklámban, a nyomtatott sajtóban valamint az interneten is megjelenünk. A prospektusban szó esik az adó és járulék, valamint a távhő áfájának csökkentéséről, az Út a munkához programról, a Rend és biztonság programról, a banki hitelesek védelmében megszületett etikai kódexről, valamint a krízisalapról is.

Tudjuk, hogy a válságkezelés miatt a párt nem vált népszerűbbé, de a kormányzó hatalomnak nem is lehet csupán ez a célja, az ország és a lakosság biztonságát kell szem előtt tartania. A kiadványban – ami háztartásonként 12 forintba került – elmondjuk, mit miért teszünk és tettünk – fogalmazott a szocialista politikus.

Olvasóink írták

 • 10. jánosi 2009. november 16. 13:46
  „8.-as
  Valószínűleg nem a te ( magas vagy alacsony ) szinteden de mindenki úgy látom kételkedik !
  Mármint az eredményes propagandában .........”
 • 9. Oscar 2009. november 15. 09:04
  „Csupán annyít ÖSZÖD.hazugság az egész.”
 • 8. TancsKaszabell 2009. november 14. 17:28
  „Olvasom ezeket az "elkötelezett" véleményeket és az értelem szikráit sem fedeztem fel bennük, ami az én mércém szerint egy elemi kételkedést jelent minimum !Egyik sem kételkedik !
  Ezek szerint a szellemi erkölcsi és értelmi nevelésük jó kezekben volt,vagy van jelenleg is ...
  Bár ennek az itt tapasztalt színvonalnak igen alacsonyan van a horizontja !”
 • 7. ladiszlo 2009. november 14. 13:34
  „Ezeknek egyre vastagabb bőr van a po....on!!! Köszönöm,de ezt a szennyet ne tegyék a postaládámba.”
 • 6. Diákcsemege 2009. november 13. 23:22
  „Kedje csak bátran végül is senkit sem érdekel (mert csak az agóniáját nyújtja a nevezett párt), csak az a baj, hogy ami pénzünkből megy az egész és szerintem jobb helye is lenne ezen nem kis összegeknek!!!”
 • 5. suellen 2009. november 13. 21:41
  „Én inkább a 12 forintot kérem. Úgyis kiveszem a postaládából, oszt összetépem, oszt úgy beleb..om a kukába, csak úgy füstöl. Utána jól megmosom a kezemet. Ezeknek a propanyagába a va..gamat se törölném bele. Üzenem nekik, a győri tükörrel se strapálják m agukat, az is erre a sorsra jut.”
 • 4. SiLa 2009. november 13. 19:19
  „Remélem a megduplázott államadósságról is írnak a kiadványban! A magyarországi válság jóval a világgazdasági válság előtt elindult, ami szintén a baloldal érdeme! Apropó-a cikkhez az írója nem adta a nevét!! Ennyire ciki a baloldal?”
 • 3. MacGyver 2009. november 13. 13:47
  „"A kiadványban - ami háztartásonként 12 forintba került - elmondjuk, mit miért teszünk és tettünk - fogalmazott a szocialista politikus." Szemetet a szemétbe, éghetőt a kazánba. Küldjék csak, jó lesz begyújtósnak.”
 • 2. een111 2009. november 13. 00:06
  „Ezek meg ki merik nyitni a pofajukat ? Mar a nyugdijas munkasorok sem hisznek.”
 • 1. jánosi 2009. november 12. 21:23
  „Már alig várom, hogy láthassam ....................
  Enyhítjük a válságot ( amiben nagy részünk van ! ), enyhítjük a terheket ( ami rátok raktunk ! )
  No ez a meggyőzés nehéz lesz, és drága.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pannónia kincse: kitört a Leader-forrás

38 Leader-pályázó csaknem 620 millió forintot nyert turisztikára, vállalkozásfejlesztésre, vidéki örökség megőrzésére, falumegújításra. Tovább olvasom