Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 11°C | 24°C Még több cikk.

Az MSZP ellenzi a győri díjemeléseket

Kun András úgy véli, a közgyűlés előtt nem kaptak megfelelő tájékoztatást az akkor még csak tervezett díjemelésekről, amelyekhez szerinte hozzá kellene igazítani a szociális hálót.

Amint arról beszámoltunk, a győri közgyűlés a busztarifákat változatlanul hagyta, de az ivóvíz-, a csatorna-, a távhő- és a szemétdíjat felemelte legutóbbi ülésén.

A döntéssel a szocialista önkormányzati képviselők nem értenek egyet, ezért az MSZP Győr és Környéke Szervezete kedden Drága az életünk címmel tartott sajtótájékoztatót.

Kun András úgy véli, a közgyűlés előtt nem kaptak megfelelő tájékoztatást az akkor még csak tervezett díjemelésekről, amelyekhez szerinte hozzá kellene igazítani a szociális hálót. Főleg azt kifogásolja, hogy hiába javasolták, nem vették le a távhődíj megváltoztatását a napirendről, pedig szerinte azzal mindenképp jobb lett volna megvárni, amíg az Országgyűlés dönt az energetikai törvény módosításáról. Azt is megemlítette, hogy a jövő évre vonatkozó közüzemi díjak jelentős emelése nem egyeztethető össze azzal a szándékkal, hogy ne jelentsen elviselhetetlen terhet a nyugdíjasoknak a rezsi.

Képviselőtársa, Németh Árpád indokolatlannak tartja a közüzemi szolgáltatásokért fizetendő tarifák megnövelését, mert szerinte a városnak vannak olyan lehetőségei, amelyeket kihasználva mentesíthették volna ettől a helyieket.

Olvasóink írták

 • 8. janika 2010. december 23. 11:07
  „Igaza van Kun elvtársuknak! Ő legalább tudja, hogy Ők is mit mulasztottak el annak idején! Azzal, hogy a FIDESZ kerűlt a hatalomra, attol még semmi nem változott e téren. De nem i s fog mert az ide irogatók már meg vannak tollasodva és még mindig nem józanodtak ki!”
 • 7. Cancer 2010. december 22. 21:57
  „senkit sem erdekel az mszp tobbe, bukott part”
 • 6. villamosvezető 2010. december 22. 21:18
  „A reakciójuk pozitív de érdekes hogy aJobbik nyilatkozata után nem akarnak lemaradni!
  Az áremeléseket, amikor hatalmon voltak akkor kellett volna nekik is visszafogni.
  A fidesz sem különb mint azMszp volt!”
 • 5. SchmeidlPéter 2010. december 22. 09:12
  „Vitatkozni fideszről és mszp-ről ugyanolyan, mint hogy a tv2 vagy az rtlklub az igénytelenebb. Amíg az ország 80 százaléka csak e kettő között tud "választani", addig marad a langyos vízben pancsolás. Most a fidesz emel árakat és az mszp tiltakozik, tavaly fordítva volt, és 4 év múlva lehet ismételni.”
 • 4. annobon 2010. december 22. 08:14
  „1-hez: "Az MSZP mit nem ellenez,inkább arról kellene ciket írni." Na igen, azért hívják őket úgy, hogy ellenzék! Mondhatnám úgy is, hogy ez a dolguk. Előtte meg mit nem ellenzett a Fidesz, amíg ők voltak ellenzékiek?”
 • 3. pmc 2010. december 22. 00:13
  „Az MSZP 2002-2010 között lehetett volna bölcsebb...
  akkor kellet volna okosnak lenni...”
 • 2. tosa2 2010. december 21. 23:48
  „Úgy látszik téged baromira nem érdekel, hogy mennyit fogsz fizetni. Javasolni fogom, hogy a
  te fizetni valóidat, nyugodtan emeljék. Nekednem vörös, hanem narancs köd van a szemed előtt.”
 • 1. Mankapunka 2010. december 21. 23:38
  „Az MSZP mit nem ellenez,inkább arról kellene ciket írni.

  Eddig tehettek volna valamit,nme tettek. Érdekes,az agymosott embereket még mndig sikerül behálóziuk a szövegükkel.
  Hatástanulmányt is készíthetnének ebből.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győr lehet egy új szakma első központja

A bercsényis diákoknak tartottak előadásokat az elektromos járművek felépítéséről, javításáról a Leier City Centerben. Amennyiben ezek elterjedtté válnak, Győr lehet egy új szakma első központja.
Tovább olvasom