Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Az MSZP a győri oktatásról: mi lesz az országosan irigyelt intézményrendszerrel?

A győri MSZP szerint nem villámgyorsan, hanem rendkívüli közgyűlésen kellene tárgyalni a győri oktatási rendszer állami kezekbe történő átadásáról.

"A novemberi győri közgyűlés polgármesteri kezdeményezésre, a bizottságok által az utolsó pillanatban `megismerhető´, nem hatályba léptetett jogszabály alapján, kiosztásos formában, összességében több száz oldalas előterjesztést kíván megtárgyalni.

Ennek lényege, hogy szétver egy évtizedek óta jól működő, a városnak versenyelőnyt biztosító, országosan irigyelt intézményrendszert.
Győr OKTATÁSA - így csupa nagybetűvel - a felkészült és áldozatos munkát végzett szakemberek tiszteletet érdemlő munkájának kimagasló eredménye.

Ők most azt sem érdemlik meg, hogy legalább időt kapjanak a rájuk vonatkozó határozatok megismerésére, szokásos módon jobbító szándékaiknak megfelelően részt vehessenek a munkájukat alapvetően érintő folyamatban.

A győri közgyűlésnek nem ér meg ez a téma egy önálló közgyűlést?!
Szolgai módon szükséges jogi hibákat elkövetve kapkodni?!

A győri MSZP Elnöksége és Frakciója felkéri Polgármester Urat, hogy ne tárgyalja november 30-i közgyűlésén ezt a kiosztásos anyagot! Hívjon össze december közepére rendkívüli közgyűlést, és biztosítsa, hogy az érintettek, valamint a képviselők megismerhessék, és véleményezhessék az előterjesztéseket!" - olvasható a győri MSZP közleményében. 

Olvasóink írták

  • 2. mekkmester 2012. november 30. 14:50
    „majd eljön Hiller Pityu, és logopédia órát fog tartani....”
  • 1. Valaki 2012. november 30. 14:28
    „És mi köze van a cociknak "egy évtizedek óta jól működő, a városnak versenyelőnyt biztosító, országosan irigyelt intézményrendszer" -hez? :)))
    Mindíg üldözták a Bencés gimnáziumokat.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nézze meg a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpia tervezett helyszíneit - térkép

Borkai Zsolt Fekete Dávidot javasolta harmadik, főállású győri alpolgármesternek. Közgyűlési tudósításunkban több térképet, tervdokumentumot mutatunk be a 2017-es Ifjúsági Olimpiáról. Tovább olvasom