Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Az MDF bátrabb költségvetést szorgalmaz

Győr - A győri MDF egyetért azzal a kezdeményezéssel, hogy korszerűsíteni kell a város vagyongazdálkodását, de megvalósításához világos elveket, határozott célokat javasol.
A győri önkormányzat megfelelő vagyonpolitikai irányelvekkel tudja korszerűsíteni vagyongazdálkodását. Szabó József, az MDF frakcióvezetője szerint a polgármesteri hivatalnak dönteni kellene például arról, hogy a szolgáltató vállalatok hosszú távon városi tulajdonban maradjanak-e, arról is, hogy a szolgáltató cégek termeljenek-e profitot, mennyit és mire használják. Tegnapi sajtótájékoztatóján az MDF-es városatya úgy vélekedett: ha a polgármester, az önkormányzat megtárgyalja mindezt a képviselettel rendelkező szakmai és civil szervezetekkel, akkor kialakulhat a fejlesztendő Győr átgondolt jövőképe. Szabó József hangsúlyozta: a város fogalmazzon meg ambiciózusabb terveket, vállaljon bátrabb fejlesztéseket a turizmus, a kultúra és a sport terén. Képviselőtársa, Schmidt Péter örömmel számolt be arról, hogy a közgyűlés egyhangú döntése alapján elengedték az egészségügyi alapellátásban működő orvosok közüzemi díját. Megemlítette, hogy a magyar tudomány ünnepén Győr rangos, prevencióval kapcsolatos nemzetközi konferenciát szervezett, amelynek témája a foglalkozás-egészségügy volt.

Olvasóink írták

 • 3. kp 2007. december 08. 00:06
  „Működik a Dézsi-féle kézivezérlés... :((”
 • 2. Noir 2007. december 07. 01:48
  „Újságiró? Kisalföldnél? A győr onlányon télleg akad de itt? Na jó esetleg Sudár.”
 • 1. kíváncsi 2007. december 06. 11:53
  „A másik portál szerint ezeknél sokkal fontosabb javaslata is volt Szabónak, az iparűzési adóval kapcsolatban.
  Az újságíró nem értette, vagy előbb elment, vagy mi az oka, hogy erről egy szó sincs a cikkben??? Vagy a legkisebb frakció nem érdemel annyit, hogy egy lényeges javaslatáról írjanak?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Akció a kerékpáros balesetek megelőzésére

Győr-Moson-Sopron - A megye közútjain az év első háromnegyed évében 779 személyi sérüléses baleset… Tovább olvasom