Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Az információ a dolgok lelke

Szakács Imre az új kisalfold.hu -ról: Jómagam azon emberek közé tartozom, akik szeretik tudni, hogy mi zajlik körülöttük, mi és miért történik a közvetlen és tágabb környezetükben. Szeretek tájékozott, lehetőség szerint naprakész lenni. Ez az igény régóta megvan bennem, de közéleti emberként, politikusként - úgy vélem - ez már szinte kötelességem is.

Mit teszek a tájékozottságért? Újságot olvasok, televíziót nézek, rádiót hallgatok, beszélgetek az emberekkel, és természetesen a számítógép és a világháló adta lehetőségek végtelen tárházát is bőven kihasználom nap, mint nap. Éppen ezért hallottam örömmel a kisalfold.hu megújulási, megújítási szándékáról és örömmel látom azt is, hogy a kitűzött célokat,– melyekről Nagy József főszerkesztővel személyesen is beszélgettünk – sikerült megvalósítani. Így egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát új portál jött létre, ahol a látogatók– korosztálytól és érdeklődési körtől függetlenül – megtalálják a számukra kívánatos és hasznos információkat.

dr. Szakács Imre

Az információs társadalom jogos kívánalma, hogy naprakész, hasznos és hiteles információkkal lássuk el az érdeklődőket. A megújult kisalfold.hu nagy lépést tett ebbe az irányba. Ígérem, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat híreiről rendszeresen tájékoztatjuk Önöket a jövőben is.

Herb Cohen, neves kommunikációs szakember gondolatával kívánok Önöknek sok sikert és eredményes munkát: „Az információ a dolgok lelke. Kinyithatom vele az ajtót, ami a siker kincseskamrájához vezet."

dr. Szakács Imre
a megyei közgyűlés elnöke

Olvasóink írták

 • 2. Kovács József 2007. november 08. 17:44
  „Kíváncsian várom az Uj Kisalföld.hu oldalait. A Kisalföld napilap is példát mutat a korrekt tájékoztatásban és ez a napilap már több esetben is bebizonyította, hogy fogékony minden olyan eseményre, ami valamilyen példát mutathat az olvasok felé.
  Nem csak a szenzációkról tájékoztat, hanem minden hasznos dologról. Amennyiben a Kisalfold.hu is ilyen lesz, egy egész megye nyer vele.Én nyomon fogom követni a lap oldalait.
  A szerkesztőknek pedig sok sikert kívánok!
  Kovács József
  Tápszentmiklós”
 • 1. gy.miklós 2007. november 07. 17:11
  „Hát igen,ez a dolgok rendje.A nyugati régió példát mutat:Fogékony mindenre ami hasznos/Ammellett,hogy káros is lehet,de ezt most ne taglaljuk / ami épít/?/informál.Inkább az a kérdés,hogy a lehetőséget kik,hogyan és mire használják.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vádlottakkal telt meg a terem

Győr - Rekordlétszámú perbe kezdett tegnap az ítélőtábla Győrben, az autólopással és orgazdasággal… Tovább olvasom