Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Az ideális apukát is díjazták

A Győri Nők Független Szervezete történetében másodszor szervezte meg apák napi találkozóját. A Marcalvárosi Teniszcentrumban azonban elsőként ideális apukát is díjaztak vasárnap.
Hogy ki lehet a nők szemében ideális apuka? Nos, ennek a – minden valószínűség szerint a Földön kívülről érkezett – személynek egyaránt a csúcsot kellett nyújtania a sportokban, az ügyességi játékokban, a főzésben, a pelenkázásban, a vasalásban – egyéb, más természetű teljesítménymérésről szerencsére egyelőre nem érkezett hír...

Győrött vasárnap Berecz András vitte el a pálmát, az Ideális Apuka címet és a vele járó egyhetes, négyszemélyes görögországi utazást. A „szimpla első" hellyel Jakab Csabának kellett megelégednie, igaz, még ő is vigasztalódhat egy hasonló hellászi „beutalóval". Mint megtudtuk, a főzésnél ejtett hibát – a bableveshez és rántott csirkéhez szükséges hozzávalókat még tökéletesen „bevásárolta", a főzés is remekül ment, csak a sót felejtette le a rántott csirkéről, amin – tekintettel, hogy mindez árgus női szemek kereszttüzében történt – nincs semmi csodálni való.
A második-harmadik helyezett sem járt rosszul, ők fúrógépet kaptak... Mit is várhatnának a férfiak a nőktől, ha egy esetleges következő évi győzelemre szeretnék felkészíteni őket?

Talán a versenyben lemaradt apukák vigasztalására, de hogy, hogy nem, tiniszépségversenyre is sort kerítettek ezen a napon. Az első két helyezett Nagy Vivien (13) és Ábrahám Barbara (15) lett. A szervezők elnöke, Méry Judit örömmel konstatálta, hogy idén a megyeszékhelyen kívülről, Csornáról, Rábapatonáról is érkeztek versenyzők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már gyűlik a pénz a Gaszler családnak

Továbbra is nagyon bizonytalan a sorsa a hatgyermekes, tényői családnak, jóllehet, forintszáz-ezrekben mérhető az emberi önzetlenség, amely cikkünk nyomán megmutatkozott. Tovább olvasom