Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 23°C Még több cikk.

Az év legnagyobb ifjúsági rendezvénye Győrött - jönnnek a SZE NAPOK!

Az évente megrendezett programsorozat a győri egyetemi hallgatóságot és a város fiataljait legjobban megmozgató esemény. Térképen a rendezvény miatti útlezárások.


A SZE Napok Győr legnagyobb ifjúsági rendezvénye. Az évente megrendezett programsorozat hagyományosan az egyetemi hallgatóságot és a város fiataljait legjobban megmozgató kulturális esemény.

Az idei, 2012. április 15-től 18-ig, vasárnaptól szerdáig tartandó színes program-sorozatot a hallgatók igényei alapján szervezték.

A sokrétű, kis közösségeket teremtő és formáló programoknál fontosnak tartják az összefogást más rendezvények szervezőivel.

Együttműködnek Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatával, a város kulturális intézményeivel, és több győri civil szervezettel. Az események főszervezői az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat és az Egyetemi Hallgatói Rendezvényszervező Iroda.

Az idei program is a hallgatók által kitöltött kérdőív válaszaira épült. "Négy nap, megannyi program, egy tucat fellépő, sztár, humorista és persze TE kedves látogató.


A mellékelt térképen látható az útlezárások, illetve a parkolók kialakítása. Forrás: Széchenyi Egyetem.
A mellékelt térképen látható az útlezárások, illetve a parkolók kialakítása. Forrás: Széchenyi Egyetem.


Idén zh-, beszámoló-, és katalógusmentesség a SZE Napok hetére az önfeledt bulikért. Programfüzeteddel a kezedben kívánunk Neked tartalmas kikapcsolódást, a régi ismeretségek ápolását, új barátságok megköttetését a SZE Napok ideje alatt április 15-18. között" - olvasható a programfüzetben.

A SZE Napok "elő" rendezvénye az Egyetemi Könyvtárban 2012. március 28-tól a Baba és Mackó kiállítás, amely április 20-ig tekinthető meg. A Fotópályázatra beérkezett képek kiállítása április 13-tól április 27-ig látogatható.

2012. április 15-én, vasárnap hagyományosan a Campus Kupával kezdődtek a SZE Napok.

A verseny sikeressége érdekében elengedhetetlen a forgalom bizonyos fokú korlátozása. Ezen korlátozások 2012. április 14. szombat reggel 06:00 órától este 18:00-ig, és 2012. április 15. vasárnap reggel 6:00 órától este 20:00 óráig tartanak.

Szombaton a verseny előkészületei miatt posztonként két-két ember fogja az autók bejövetelét ellenőrizni, és információt gyűjteni arról, hogy meddig fognak a lezárt területen tartózkodni.

Beengedik az Aranypart felé mindazok, akik szabadidős tevékenységet folytatnak, valamint azon cégek autói, amelyek valamelyik vendéglátó ipari egységbe szállítanak.

Ez csak szombaton megengedett, ugyanis a verseny napján, vasárnap a mozgás a pálya területén életveszélyes, ezért tilos!

"Kérjük szíves megértésüket!" - írják a szervezők.

További információ az ehri.szeportal.hu oldalon!

Olvasóink írták

 • 8. bakke 2012. április 13. 15:25
  „Jöhettek hozzám a pajtásba ;)”
 • 7. Torbius 2012. április 13. 14:55
  „Irigykedsz, kedves Sárkányfűárus? :)”
 • 6. kaszi89 2012. április 13. 14:50
  „Sárkányfűárus!
  Nem tudom miről beszélsz. Igen ebben a pár napban lazíthatna a hallgatók, sőt nem csak ők, hanem a városiak is részt vehetnek benne,ha szeretnének.
  Zsukov!
  Szakközép? :D Az mókás...nem tudom, hogy jártál e erre az egyetemre, de gyanítom, hogy Nem!
  Bambu!
  Nem csak heti karszalagot lehet venni, hanem napit is, amit Night Ticket-nek neveznek. Igaz, hogy ez az estére szóló programokra érvényes. De ha jól megnézed az árakat, a heti karszalag ára nem sokkal több mint pl. a napijegyek.
  Egyébként meg számtalan olyan program lesz, ami nem a piálásról szól, és még ingyenes is van közöttük. Úgyhogy szerintem mindenki megtalálja a neki való programot.”
 • 5. bambu 2012. április 13. 09:00
  „Sárkányfűárus! Tisztelet a kivételnek!

  Egyetlen értelmes számomra a színészekkel való beszélgetés...kár, hogy csak heti karszalagot lehet venni!”
 • 4. dundi08 2012. április 13. 08:49
  „3. zsukov
  Te most miről is beszélsz???”
 • 3. zsukov 2012. április 13. 08:16
  „Csak az a baj;hogy ez eggy szakközép....”
 • 2. Sárkányfűárus 2012. április 13. 07:38
  „Egyetemistáknak lehet inni mint a gödény! Másról nem is szól nekik....”
 • 1. józanparaszt 2012. április 13. 07:10
  „jöNNNek ? ténnnleg?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az Audi dönt logisztikai parkjának helyszínéről, nem a kormány

A nemzeti fejlesztési miniszter hangsúlyozza, hogy a kabinet Győr és Gönyű közül egyik települést… Tovább olvasom