Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Az E.ON az ünnepek idejére felfüggeszti a kikapcsolásokat

Az ünnepekre való tekintettel az E.ON csoport úgy döntött, hogy 2011. december 15-től 2012. január 6-ig felfüggeszti a számlatartozás miatti kikapcsolást.
Ez a vállalás mind az áram-, mind a gázszolgáltatást igénybe vevő lakossági ügyfelekre vonatkozik.

Az E.ON az érintett családok jelenlegi nehéz gazdasági helyzetére való tekintettel felelős vállalatként a 60 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolások időszakos szüneteltetésével kíván hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsony és szilveszter körüli ünnepi időszak érintett ügyfelei számára zavartalanul telhessen.

Azokat a lakossági fogyasztókat, akik áram- vagy gázszámlájuk rendezésével elmaradtak, az önkéntes moratórium ideje alatt nem kapcsolják ki a szolgáltatásból, így az ünnepek alatt továbbra is rendelkezésükre áll majd a szükséges energiaellátás.

A felfüggesztés az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel szerződésben álló lakossági ügyfelek esetében érvényes, a moratórium más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.

Olvasóink írták

 • 5. miracle 2011. december 15. 19:15
  „És ki dönti el, hogy mire költötte vagy kellett volna elköltenie azt, amit el tudott / lehetett, te ?
  És ki fogja kifizetni helyettük, én ? És ki tehet mindenről, ez e.on, vagy a többi fizető ?”
 • 4. tricse 2011. december 15. 18:23
  „Miért nem lehet megérteni,hogy a mai világban van olyan becsületesen dolgozó ember aki nem iszik nem dohányzik,nem gépezik csak éppen 3 gyereket tart el egyedül és nem tudja kifizetni,illetve késve tudja csak?
  Vagy egyedülálló anyuka és apuka cseszik segíteni,vagy kisnyugdíjas vagy beteg ember! Miért kell mindjárt támadni és akkor majd én se fizetek? Nem bántásból,csak nem értem!”
 • 3. miracle 2011. december 15. 16:59
  „Értem. Attól még pozitív diszkrimináció. Afelé is ,akkor speciel azért nem tudja, mert elissza, nem akar dolgozni, vagy egyszerűen megszokta, hogy minek fizetni, úgyse történik semmi...
  Ha érted.”
 • 2. tricse 2011. december 15. 16:34
  „Én meg fizetem és igenis örülök,hogy legalább két hétig nem kell nekik gyomorideggel várni a kikapcsolókat! Nem mindenki játékgépezés miatt nem tud fizetni! Ha érted!”
 • 1. miracle 2011. december 15. 16:14
  „Én sem fizetem akkor 2 hétig.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pattantyús nap - sok-sok fotó

A névadó, Pattantyús-Ábrahám Géza mérnök, tudós és professzor emlékére rendeztek emlékversenyt és… Tovább olvasom