Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Az én matematikámról Győrasszonyfán

Európa-díjas tankönyvéről tart bemutató tanórát Kuruczné Borbély Márta matematikatanár, az "Én matematikám" tankönyvcsalád szerzője hétfőn délután egy órakor a győrasszonyfai iskolában (Hunyadi tér 1.).
A műfaj legnépszerűbb kiadványa ez Magyarországon, s miután a Kisalföld beszámolt e rangos díjról, a Csokonai-iskola és a szerző az addiginál is több gratulációt kapott, nem beszélve az érdeklődők soráról, akik megkeresték az intézményt.

Ezek után gondolt arra a győrasszonyfai iskola vezetése, hogy tart a pedagógusoknak egy bemutatóval egybekötött, nyílt tanítási órát, ahol a vendégek megtapasztalhatják, a díjazott könyv miként használható a gyakorlatban.

Ennek fő célja, hogy ismertessék, az Apáczai-tankönyvcsalád hogyan illeszkedik az új kerettantervi koncepcióba, amit minden iskolának 2012. december 31-ig kell adaptálnia a saját helyi tantervébe.

Olvasóink írták

  • 1. aky 2012. november 24. 13:40
    „"Ennek fő célja, hogy ismertessék, az Apáczai-tankönyvcsalád hogyan illeszkedik az új kerettantervi koncepcióba, amit minden iskolának 2012. december 31-ig kell adaptálnia a saját helyi tantervébe."

    A helyes dátum: 2013. március 31! A többi rendben.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy fába vágta fejszéjét az erdőgazdaság

A győri Püspökerdőben kalandparkot nyitna, a fertődi Esterházy-kastély Lés-erdejét helyreállítja, a… Tovább olvasom