Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 23°C | 33°C Még több cikk.

Az ellenzéki frakció megerősödött

Dr. Dézsi Csaba András szerint a szocialisták nyerték az önkormányzati választásokat, a Fidesszel közös hárompárti ellenzéki frakció megerősödött a testületben.

dr. Dézsi Csaba András
– A választások kimenetele mindenki számára világos, de amint azt látni kell, közel húszezer ember szavazott rám, míg a jelenlegi polgármesterre másfélszer többen. Látható, hogy az a tömeg, ami mögöttünk áll, erkölcsileg és lelkileg komoly támogatás. Sportolóként megtanultam nyerni és veszíteni, meg tanultam tisztelni az ellenfelet. Győztesnek és vesztesnek egyaránt az egy nap ünnep után a munka következik – nyilatkozta a Kisalföldnek dr. Dézsi Csaba András, majd köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki szavazatával támogatta.
– A többség döntött a demokráciában, ezért azt a programot, amit hirdettünk, nem tudjuk maradéktalanul véghezvinni. Azt kell eldöntenünk, hogy mi az, amit a város vezetésének programjaiból támogatni tudunk. El kell döntenünk azt is, hogyan politizálunk tovább – mondta Dézsi, majd hozzátette: – Hétfőn (október 21-én) megalakult a hárompárti – Fidesz–MDF– MKDSZ –, tizenkét tagú frakciónk. Ez azt jelenti, hogy az MSZP nyert, de frakciónk meg erősödött. Lokálpatrióta emberek kerültek a testületbe, akik Győr érdekében politizálnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A találkozások városa

A találkozások városa címmel virtuális képeslap jelent meg a napokban, ami százötven fotót… Tovább olvasom