Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Az Audit hátrahagyva futottak a rendőrök elől Nyúlon

Fizetés nélkül elhajtott egy fekete Audi sofőrje az egyik benzinkútról vasárnap reggel. Mikor a rendőrök követni kezdték, az autós menekülőre fogta, többszöri jelzésre sem állt meg. Végül Nyúlon, az utasával együtt kiszálltak az autóból és elfutottak. Nem jutottak messzire.
"Vasárnap reggel fél 6 után egy fekete Audit kergettek a rendőrök a Leier autószalon körül, tettek egy kört a Szent Imre utca felé is. Az audis nem kímélt semmit: szembe sávon, parkolókon át menekült. Itt a Leiernél majdnem elkapták, de az új körforgalom Nyúl felőli szélén meglépett - pedig egyik rendőr ki is szállt hozzá" - tudósított olvasónk, Tamás.

Az ügyben megkerestük a megyei rendőr-főkapitányságot, kérdéseinkre írásban válaszoltak. Mint kiderült, a rendőrségre 5 óra 40 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy személygépkocsi vezetője fizetés nélkül távozott egy benzinkútról. "A rendőrök tanúkutatást hajtottak végre és megtalálták az autót, majd követték. A gépkocsi sofőrje a rendőrök többszöri jelzésére sem állt meg, hanem továbbhajtott. Az autó végül Nyúlon megállt, a sofőr és utasa kiszálltak a járműből és elfutottak. A rendőrök elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították őket, ahol az elszámoltatásuk jelenleg is folyamatban van. A nyomozás érdekeire tekintettel további információ kiadása nem áll módunkban" - állt a vasárnap délutáni hivatalos tájékoztatóban.

Nyitóoldali képünk illusztráció - a szerk.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árokba hajtott egy autó Nyúlnál, félpályás útzár a 82-esen

A sofőr a saját erejéből ki tudott szállni, a mentők vizsgálják. Tovább olvasom