Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 2°C Még több cikk.

Az Audi területe helikopterből nézve - fotók

Az egész komplexum légifelvételeken.

Az Audi területe madártávlatból. ORFK légivelvétele: H.Szabó Sándor

Olvasóink írták

 • 11. oxana 2013. május 22. 13:24
  „8. poorman

  A munkaerö kölcsönzés nem olyan rossz dolog, mint sokan gondolják. Ezt most nem a levegöböl veszem. Lehet, hogy így hosszú idöre munkát lehet találni, ha a kölcsönzés letelte után felveszik az embert. A munkabér biztos kevesebb a kölcsönzés ideje alatt. De aki nem akar rászorulni állam bácsira, elfogadja. Soha nem lehet elöre tudni, mi alakul belöle. Ha nem sikerül ott maradni, jöhet a következö próbálkozás. Minden elismerésem azoké, akik nem adják fel, még a sokadik kudarc után sem. Pedig már nem bíznak semmiben, de újra és újra elkezdik. Nagy erejük van.”
 • 10. Valaki 2013. május 21. 22:01
  „A baj ott kezdődött, hogy komcsi időkben érkezett azaudi.”
 • 9. Valaki 2013. május 21. 22:00
  „roxána neked nagy benyomás kell.
  pl. szájetkojeármija”
 • 8. poorman 2013. május 21. 21:22
  „oxana!

  Az is örüljön akiket a munkaerő-kölcsönző juttatatott oda?
  Érdeklődj náluk is.”
 • 7. oxana 2013. május 21. 17:27
  „A kép nagy benyomást keltö, legalábbis számomra. Örüljön, aki ott dolgozhat.”
 • 6. Mankapunka 2013. május 21. 16:00
  „Kémkedés felülről?”
 • 5. Valaki 2013. május 21. 15:43
  „Szörnyű ez az egész.”
 • 4. oPTiKa 2013. május 21. 15:34
  „Apropó albérlet... Lassan ki kellene adnom a jó kis házikónkat...”
 • 3. zsi-ci 2013. május 21. 14:53
  „<moderálva>ki ott vagyok benn a csarnokban.....”
 • 2. Babenko 2013. május 21. 14:20
  „Igazságod van Kriszti. Az hogy Bácsáról a reggeli órákban harmincnyolc perc kellett hogy Marcal-városba érjek, kicsit szíven ütött. Furcsa módon nyolc után jelentős mértékben eltűnik ez a tömeg. Délután újrakezdődik, csak kifelé. Elgondolkodom ezen a fene nagy válságon. Honnan van ennyi autó? Miért kell a város másik végébe hordani a gyereket óvodába, iskolába? Miért nem jó a helyi iskola, óvoda? Ott nem azt tanulják, mint a másikban? A városunk egyszerűen élhetetlen lett. Elhiszem hogy nagyon jó dolog kiköltözni a falura friss levegő, zöldterületek, stb... de úgy érzem ezek a "kiváltságok" nekünk városlakóknak is járnának. Vagy nem????”
 • 1. bocikriszti 2013. május 21. 13:29
  „azt hiszem most fognak megkövezni az ide írogatók azért amit most fogok mondani. Állati jó dolog hogy van Győrnek ez a gyára. remek dolog hogy egy csomó embernek van munkája."remek"dolog híresnek lenni. DE.3X éve lakok itt, vagyis mióta megszülettem. jó volt utcára lépni, jó volt a városba bemenni, élhető város volt jó pár éve. Mindig azt mondtam hogy nem laknék Pesten, ha fizetnének se, mert azt a tömeget ami ott van, nem bírnám megszokni. Hát lassan ez van itt is. Most nem konkrét az Audi miatt, de rengetegen jönnek Győrbe mindenfelől, munkalehetőség végett. nem irigylem, és nem sajnálom senkitől, de tenni kéne valamit azért hogy ha reggel valaki munkába megy, vagy a gyereket iskolába viszi-most jön az, menj busszal--lehessen közlekedni. kicsi lett a város, mind közlekedés, parkolás stb miatt. Nem beszélve az albérletekről. mióta ekkora a "bevándorlás" nagyon felvitték az árakat. Tényleg ott vagyunk lassan mind Budapesten. Imádom Győrt, A legszebb város, de lassan kicsi lesz.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénzt lopott a győri irodából - felismeri a férfit a képen?

A férfi alaposan gyanúsítható azzal, hogy egy közintézmény irodájábából pénztárcát, vele együtt… Tovább olvasom