Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Az Audi már kül- és belföldi látványosság is

Az Audi Hungaria Motor Kft. évről évre számos külföldi és hazai vendéget csalogat a vállalathoz: a napokban köszöntötték a gyár látogatói központjának 20.000. vendégét.
Bajkó Norbert Nagykanizsáról egy jutalomkirándulás keretében érkezett Győrbe. Az Audi Hungaria Látogatói Központ megnyitása óta, azaz 2010 végétől havonta átlagosan 1000 vendég nyer betekintést a cég gyártási tevékenységébe.

„Nagyon örülök a vállalatunk iránti nagy érdeklődésnek. Ezzel bepillantást engedünk vendégeinknek az Audi Hungaria motor- és járműgyártásának csúcstechnológiájú folyamataiba" – mondta Thomas Faustmann, a cég ügyvezető igazgatója. „Különösen örvendetes, hogy sok tanuló csak a gyárlátogatás kedvéért utazik Győrbe az ország minden
részéről" – tette hozzá.

Szervezett gyárvezetések biztosítják, hogy a vendégek felejthetetlen napot töltsenek az Audinál és ezáltal megtapasztalhassák azt a precizitást, ami a járművek gyártásában rejlik. Az ajándékboltban számos audis ajándéktárgy közül választhatnak a látogatók, akik 45 százaléka hazai és külföldi turista, 30 százaléka tanuló, míg 25 százaléka vállalat, intézmény képviselője. Naponta három gyárvezetést tartanak magyar, német, illetve angol nyelven. Jelentkezni a http://audi.hu/hu/gyarlatogatas/ oldalon lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kormánybiztos elszámolna

A Kisalföld által indított országos népi kezdeményezés hatvannapos időtartama alatt, amit az… Tovább olvasom