Kisalföld logö

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 5°C | 19°C Még több cikk.

Az Audi Hungaria Kft. egymillió forintos médiadíjat hirdet

A győri Audi Hungaria Kft. meghirdeti a 2013-as év médiadíját. Az egymillió forint összdíjazású díjra két kategóriában lehet pályázatot benyújtani.

Audi Hungaria Motor Kft. Médiadíj

Díjalapítás

Az Audi Hungaria Motor Kft. 2012-ben hagyományteremtő szándékkal díjat alapított, melyet első alkalommal a gyár alapításának 20. évfordulóján adott át. A díj alapításának célja, hogy az Audi Hungaria hozzájáruljon a régióban tevékenykedő újságírók szakmai tevékenységének és teljesítményének elismeréséhez.

Az Audi Hungaria Motor Kft. vállalati filozófiájában a hiteles tájékoztatás mindig kiemelt figyelmet kap. A vállalat ezzel a díjjal is szeretné hangsúlyozni a nyílt és a közvélemény felé irányuló aktív kommunikáció jelentőségét, valamint az Audi Hungaria a díjjal kívánja ösztönözni a médiában dolgozókat, hogy munkájukkal olyan minőséget képviseljenek, amelyre ők is és a régióban élők is büszkék lehetnek.

Pályázati kiírás

1. Az Audi Hungaria Médiadíj, egyéni pályázaton alapuló díj. A pályázókat két lépcsőben bírálja el az erre a célra létrehozott testület. A pályázók névsorát titkosan kezelik a díj alapítói és kurátorai, a közvélemény csak a kuratórium 3-3 jelöltjét ismerheti meg.

2. Az Audi Hungaria Motor Kft. pályázatot hirdet a Győr-Moson-Sopron megyében online, print és elektronikus médiában dolgozó újságírók és fotósok számára.
Pályázni két kategóriában:
1. újságíró/riporter kategóriában egy cikkel, vagy egy riporttal
2. fotós/operatőr kategóriában egy fotóval, vagy egy filmmel
Feltétel mindkét kategóriánál, hogy pályázni csak a 2013-as évben készült egy adott szakmai munkával lehet.
A pályamunkának nem kell az Audi Hungariához kötődnie.

Szakmai teljesítménynek minősül az a szellemi alkotás (konkrét újságcikk, fotó, film, hanganyag), amely nyomtatott, online vagy elektronikus médiában már megjelent.
Egy pályázó csak egy kategóriában pályázhat.

3. A pályázati anyagnak tartalmaznia kell a pályázatra jelölt egy konkrét pályamunkát, és az adott év szakmai teljesítményéről egy rövid összefoglalót, max. fél oldal terjedelemben. A pályázónak indokolnia kell, hogy miért tartja az alkotását fontosnak és elismerésre méltónak szintén fél oldal terjedelemben.
Pályázatnak tartalmaznia kell a pályamunka megjelenési helyét, idejét, esetleges internetes elérhetőségét.

A nevezéseket postai úton vagy elektronikus úton kell eljuttatni 3-3 példányban Szeghalmi Balázsnak.
Cím: Kisalföld, Győr Újlak u. 4/A, a borítékra írják rá: Médiadíj 2013. E-mail: bszeghalmi@gmail.com. Megjegyzés: kérjük, a pályázók a film- és hanganyagokat kizárólag postai úton, DVD-n juttassák el, mivel a nagyobb méretű levélfájlok könnyen "elveszhetnek".

Nevezési határidő.
A nevezési határidő 2013. november 15.

Díjazás:
Mindkét kategóriában a nyertesek nettó 500.000-500.000 Ft díjazásban részesülnek. Valamint mindkét nyertes részt vehet egy szakmai konferencián vagy továbbképzésen, amelynek költségeit 300.000 Ft-ig az Audi Hungaria viseli.

4. A pályázati eljárás menete:

A pályázati kiírás, illetve a pályázat ismertetése a Médiaklub első októberi győri rendezvényén megtörtént.
A pályázat benyújtási határideje: 2013. november 15. A beérkezett pályázatok alapján a felkért előbíráló kuratórium (Csapucha Adrienn, Maróti Zsuzsa, Pió Márta, Dusza András, Mekli Zoltán, Szeghalmi Balázs) kategóriánként 3-3 főt terjeszt elő indoklással a Médiadíj kuratóriumának (Bugovics Zoltán, Lőre Péter, Szellő István).

A pályázati anyagot 3 példányban kérjük beküldeni a fent jelzett címre.
Fotós/operatőr kategóriában a képet/filmet DVD-n kell beküldeni.
Az 3 főből álló zsűri tagjai írásban kötelesek megindokolni az általuk kiválasztott nyerteseket, melyet minden év december 10-ig, egy személyesen találkozón is ismertetnek.
Amelyik zsűritag személyesen nem tud jelen lenni, az döntését írásban juttatja el a többi tag számára.
A díjakat az Audi Hungaria ügyvezetője adja át a Médiabálon 2014. január 11-én.
A Médiabálon a kategóriánként előterjesztett három-három jelöltről egy fél perces kisfilmet mutatnak be, majd az Audi Hungaria ügyvezetője borítékból húzza ki a nyertest.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Konferencia a Széchenyi-egyetemen: a Duna menti ipari városok fejlődési irányai

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat a Széchenyi István Egyetemmel együttműködve konferenciát… Tovább olvasom