Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Az Audi bővíti kísérleti motorokat gyártó központját

A Kísérleti Motorgyártó Központ (MAC) új épületének alapkövét kedden ünnepélyes keretek között helyezte el az Audi Hungaria ügyvezetése.
Egy éven belül egy új központ épül, ahol egy tető alá kerül a kísérleti motorokkal kapcsolatos fejlesztési és gyártási tevékenység. Az új épületkomplexummal egy 2,5 milliárd forintos beruházás valósul meg 7400 négyzetméternyi területen.

Az új központ a motorfejlesztés és a gyártástervezés területeinek közvetlen közelében épül. Egy épületben kap helyet a kísérleti motorgyártáshoz kapcsolódó valamennyi terület, valamint új funkciók kiépítésére kerül sor, melyek lefedik a sorozatgyártás-felfuttatás egész folyamatát. Ide tartoznak a koordináció, a mechanikai megmunkálás, a gyártás, a minőségirányítás, valamint az analízis és a logisztikai tevékenységek. Cél az új motorok gyártáskészre fejlesztése és gyártási folyamatainak optimálása.

„A Kísérleti Motorgyártó Központ tevékenységének köszönhetően az új motorok a sorozatgyártáshoz szükséges ideális állapotban kerülhetnek a gyártásba. Ezzel termékeinket és folyamatainkat javítjuk. Az új központ munkája egyben bővíti kompetenciáinkat a motorgyártás területén" - mondta Achim Heinfling, az Audi Hungaria termelésért felelős ügyvezető igazgatója.

Jelenleg 40 munkatárs dolgozik az Audi Hungaria Kísérleti Motorgyártó Központjában. 2012 tavaszáig az MAC további 30 munkatársat – magasan képzett mérnököket, technikusokat és berendezés-kezelőket – vesz fel.

A Kísérleti Motorgyártó Központ 2010-ben kezdte meg működését, azóta az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.-nél a szériamotorok gyártása mellett a kísérleti motorok szerelése, analizálása és optimalizálása is Győrben történik. A magasan képzett munkatársak szakmai tudását a Volkswagen-konszernben is nagyra becsülik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyúli Tavaszköszöntő Kézműves Vásár és Fesztivál

Vasárnap kézműves vásárt és fesztivált rendeznek Nyúlon. Tovább olvasom