Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Az ajtó mindig nyitva áll

Kulturális programokkal kísérve kezdte meg hivatalosan is választási kampányát Schmidt Péter alpolgármester, független polgármesterjelölt.
A pártoktól független, de a város polgáraitól függő polgármesterjelölt a Pro Urbe Egyesület támogatását élvezi, ezért kampánykörútján mindenhol bemutatja a szervezet képviselőjelöltjeit is.

A hivatalos kampánynyitó rendezvényen a ménfőcsanaki Bezerédj-kastélyban Schmidt Péter hangsúlyozta: olyan polgármestere kíván lenni a győrieknek, aki a pártok befolyásától és vitáitól függetlenül, de a választópolgároktól függve, azokra mindenkor odafigyelve, menedzserszemlélettel szeretné a siker felé vezetni Győrt. Meghirdette a „nyitott ajtó" programot, hangsúlyozva, hogy megválasztása után is bármikor elérhető lesz a polgárok számára, és annyira számít azok véleményére, hogy azt hivatalosan egy internetes „Ötletvonalon" kívánja összegyűjteni. Szerinte nem szabad félni attól, hogy nagyot álmodjunk: Győrből európai színvonalú, elismert fesztiválvárost lehet létrehozni, csupán megfelelő szintű erkölcsi és anyagi támogatást kell biztosítani a város színvonalas kulturális életének. A gazdaság és a kultúra megfelelő támogatása lehet az az út, mellyel Győr újra visszakerülhet a várost megillető helyre: és az első lesz a megyeszékhelyek között.

Dr. Schmidt Péter a rendezvényen bemutatta Baralovics Ernőt, Baksa Kálmánt, valamint Pethő Istvánt, a Pro Urbe képviselőjelöltjeit.
A politikus választási kampányának második helyszínén a győrszentiváni művelődési központban Sági Zsolt részönkormányzati vezető és Krasznai Zoltán, Győrszentivánon élő, de a Pro Urbe színeiben más körzetben induló önkormányzati képviselőjelölt volt Schmidt Péter vendége. A politikus, az első helyszínhez hasonlóan, itt is hangsúlyozta, mennyire fontosnak tartja a peremkerületek felzárkóztatását.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

''Védőháló kell a nyugdíjasoknak''

Erkölcsi kötelességünk azokról gondoskodni, akik felneveltek bennünket – mondta… Tovább olvasom