Kisalföld logö

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 3°C | 12°C Még több cikk.

Autót nyertek nászajándékba

„ Micsoda? Atyaúristen, nem hiszem el!” – kiáltott bele a telefonkagylóba a győri Tóth Péter, amikor a hétvégi sorsolás után kollégánktól megtudta: ő nyerte lapunk játékának fődíját, egy Renault Clio személygépkocsit.
Szombaton kiderült: olvasóink szeretik a Kisalföldet és szeretnek velünk játszani! S még az sem szegi kedvét senkinek, ha éppen nem neki kedvezett a szerencse.

Kellemes, napos idő és sok kiállított elegáns autó várta a látogatókat a város szélén, a Győr-Kismegyeren található Renault Iniciál Autóház Kft. autószalonjában és annak udvarán. A Kisalföld nyereményjátékának sorsolása előtt szépszámú látogató érkezett a szalonba, ami a hétvégén mindkét nap nyitva volt. Sokan apróságokkal a karjukon jöttek, vagy kézen fogva vezették gyerekeiket. Igazi, némi izgalommal fűszerezett családi víkend ígérkezett.

A sorsolás előtt a Kisalföld lapigazgatója, dr. Orosz Tamás köszönte meg a játékon való szépszámú részvételt, majd – hogy minden a szabályoknak megfelelően történjen – bemutatta a játékot felügyelő közjegyzőt, dr. Gálné dr. Komonczy Viktóriát. Ezután nem csigázták tovább a kedélyeket, a pódium előtt álló Renault Mégane Cabrio hátsó csomagtartójába rakott 6475 darab szelvény közül egy közjegyző által kiválasztott fiatal lány, Németh Alexandra húzta ki a nyerteseket.
Először két ajándékkosár talált gazdára, majd pedig egy hűtőszekrény, végül a Renault Clio új gazdájának neve került elő a csomagtartóból. P pedig nem volt más, mint a győri Tóth Péter.

A sorsolóbizottság dolgát kicsit megnehezítette, hogy a fődíj nyertese nem volt jelen a sorsoláson, de mi nem ismerünk lehetetlent, telefonon értesítettük őt:

– Játékunk sorsolásán öné lett egy nagyon szép Renault Clio, be tudna fáradni érte az autószalonba?
– Micsoda? Atyaúristen, nem hiszem el! Azonnal indulunk édesanyámmal és menyasszonyommal. De ez biztos? Hihetetlen – lelkendezett a nyertes Tóth Péter.

Kedvelt játékok

Amíg a nyertes megérkezésére vártunk, több Kisalföld-olvasót megkérdeztünk – akik most nem jártak szerencsével –, hogy mennyire kedvelik játékainkat. Közöttük volt a győri Nyári Péter, aki feleségével és kislányával érkezett a sorsolásra.

– Feleségem sokszor küldött be már szelvényt a Kisalföld játékaira, s voltak apró nyereményei is, mint például egy fitnesz- ajándék. Most nem nyertünk, de ez nem szegi kedvünket, s továbbra is rendíthetetlenül játszani fogunk. Az autószalon is szép, jól érezzük magunkat – mondta Nyári Péter, s felesége is megerősítette az elmondottakat.

Sok látogató, jó szervezés

A Renault Iniciál Autóház Kft. tulajdonosa, Taródy Zsolt elégedetten nyugtázta a szépszámú látogatót.
– Másfél éve működik a cég Győrben, idén nyitottunk Mosonmagyaróváron. December elején hasonló nagy szalon kezdi meg működését Sopronban. Ilyen komoly játékunk még nem volt, de jól debütált, a Kisalföld nagyon professzionálisan szervezte és bonyolította le – mondta Taródy Zsolt, majd hozzátette:

– Sok helyen van nyílt nap a hétvégén, de azt hiszem, a játéknak, a sorsolásnak is köszönhetően mi vittük el látogatószámban a pálmát. Jövőre tervezzük hasonló játékok megrendezését. Karácsonyig havonta nyitott hétvégét szervezünk, illetve december végéig minden hétvégén nyitva lesz az összes szalonunk.

Még mindig hitetlenkedve...

A nyertes a menyasszonya vezette autóval érkezett meg az autószalonba. A tulajdonos gratulációja után – még mindig hitetlenkedve – elmondta:

– Nagyon meglepődtem, nem is gondoltam volna, hogy nyerhetek. Ezért is szerveztünk más programot, s nem jöttünk el a sorsolásra. Amikor a Kisalföld munkatársai telefonáltak, hívtam édesanyámat és a menyasszonyomat. De igazából még most sem hisszük el.
A próbaútra a menyasszony vitte el – a vőlegénnyel és az anyósjelölttel együtt – az autót, ugyanis párjának még nincs jogosítványa.
– Nagyon kényelmes, szuper a Clio. Megbecsült tagja lesz a leendő családnak. Most már rövidesen elkezdem a tanfolyamot, hogy megszerezzem a jogosítványt – jelentette ki a próbakör után a boldog nyertes, Tóth Péter. Menyasszonya, Rábl Veronika viszont már a vezetési élmények birtokában mondta:

– Fantasztikus ez a kocsi, s nagyon furcsa a másik autóm után. Minden tekintetben előrehozott nászajándéknak tekinthetjük.
„ Korábban is játszottunk a Kisalföld-játékokon – mondta a vőlegény –, de még nem nyertünk. Most aztán jól indítottunk és nem állunk le, továbbra is játszani fogunk."
Az autó boldog tulajdonosa ma, az okmányok elrendezését követően viheti magával ezüstszínű, 1200-as Renault Clióját.

6475 szelvény

Lapunk öt héttel ezelőtt hirdette meg a „Nyerjen a Kisalfölddel!" elnevezésű nyereményjátékot. Olvasóinknak napilapunkból, valamint a Kisalföld Vasárnap Reggelből tizenkét napon át egy-egy kockát kellett kivágniuk, a nyereményszelvényre ragasztani és beküldeni szeptember 17-ig. A határidőig 6475 darab szelvény érkezett be szerkesztőségünkbe a megye minden részéről. A játék fődíja egy Renault Clio személyautó volt, amit a sorsolás előtti napig Győrött, az Arrabona Áruház előtt tekinthettek meg az érdeklődők.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tiltakozik a testület

A győri közgyűlés csütörtöki, estébe nyúló ülésén tiltakozást jelentett be az égetőmű… Tovább olvasom