Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

Autós magazin - kizárólag iPad-en!

Nemzetközi szinten is az elsők között jelent meg Győrött egy kifejezetten iPad-re kifejlesztett magazin, amely havonta informálja az autók szerelmeseit.

Az X-Meditor Kft. gondozásában ma jelent meg első alkalommal az Autotech iPad Magazine, amely havonta informál mindenről, amit az autókról tudni kell és tudni érdemes.

Hasznos tanácsokkal, részletes leírásokkal, különleges képekkel, érdekes magyarázatokkal és megoldásokkal szolgál olvasóinak a kifejezetten iPad-re kifejlesztett magazin, amely informatívan, ugyanakkor szórakoztatóan igyekszik tájékoztatni hónapról hónapra az autóipar újdonságairól és az innovativ technikai megoldásokról.

Olvasóink írták

 • 4. elemér 2011. március 18. 18:30
  „Most jutott eszembe, hogy több mint 80 cég akarja majmolni az iPad-d tablet-t. 90% a piacnak viszont az iPadé. Ez azt jelenti, hogy a media és ujságok majd az iPad-en keresztül lesznek a net-n, vagyis azt a software-t használlják. Nem érdekes az hogy P.C., mert az is az iPad szerverén keresztül fog a hirekhez jutni. Tehát az ujságoknak nemkell szerver befektetés, csak fizetnek a meglévöért ahol forgalom van.”
 • 3. elemér 2011. március 18. 17:28
  „Szóval ez erre lessz alapozva. Software-t árulják mint szerviszt a net-n. Ez igy müxik az iPad-el is, amit Rupert Murdoch media mágnás vállalatcsoport financiroz. Ez nem a nagyzabálloknak lessz, hanem annyit fizetsz mint amennyit eszel. Remélem ezzel segitettem.;))

  Cloud computing is the delivery of computing power over the internet. It turns software into a service where customers don´t pay for a licence but for how much they use; it makes computing power and storage space a commodity, bought when needed and scaled up when necessary.

  http://www.bbc.co.uk/news/business-12779201”
 • 2. elemér 2011. március 18. 11:15
  „Azért kiegészittem én a szakértöket. Az a problémájuk hogy az Ipad-n nincs flash video. Az lehet viszont van hozzá software ami azt helyettesitti és lehet videot látni. Tudnillik a hirek, megasztár, xfactor stb. az mind flash. Safari böngészöben is van flash meg a Chrome is jó arra.”
 • 1. elemér 2011. március 18. 11:09
  „"Nemzetközi szinten is az elsők között jelent meg Győrött egy kifejezetten iPad-re kifejlesztett magazin, amely havonta informálja az autók szerelmeseit."

  Igen és mibefog kerülni ? Nézzük akkor csak ezt közelebbröl, hogy miröl van itt szó, mert Ámerikában ezt megvitatták. Mikor megjelent az iPad azon vitatkoztak hogy minek kell ez, ha van egy okos telefonom ? Ezen a vitán már tulvagyunk. iPad a laptop-t helyettesitti és magazinokat meg ujságot lehet rajt olvasni. Egész más az mint a nyomtatott media. Tudnillik lapozunk rajt ugy mint ujságot vagy könyvet aztán oda teszi az ujját az ember és nézi a videot meg halgassa élöben amit lát. A régi könyveket magazinokat amit felraknak ilyen olvaso micsodákra ezt nem tudják tenni. Amit az Ipadre kifejlesztettek az igen. Ezt viszont megkell majd fizetni mert software van hozzá. Olcsób mint az ujság, mert a befektetések is olcsóbbak. Nemkell nyomda se szállitás. Egyrészt azért olyan vékony az iPad, mert minden a felhökben lessz. Tehát nem az Ipad-n van a software és video meg képek és text, hanem szervereken N.Carolinában. Ha a Kisalföld ezt a modellt követi, akkor azt igy kell csinállni.

  http://www.charlierose.com/view/interview/11540”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kreatív ipar határ menti összefogása

A Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében pályázatot hirdettek. Tovább olvasom