Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 30. vasárnap - Rózsa

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Győr hírei, győri hírek > Autó és vonat ütközött Écs és Pannonhalma között - fotók

Autó és vonat ütközött Écs és Pannonhalma között - fotók

Személyautó hajtott a sínekre hétfő délelőtt Écs és Pannonhalma között, vonattal ütközött.

kisalfold.hu - mti - 2013.07.08. 11:03
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

13.05

Győr felé tartott a balesetet okozó személyautó. Egyelőre érthetetlen okból a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre és az éppen odaérkező vonat oldalának ütközött.

Az autó sofőrje sértetlenül szállt ki a járműből, a vonaton utazók közül ketten könnyebben sérültek.

- Egyikük a fejét ütötte be, másikuknak a combja húzodott meg. Mind a ketten még hétfőn elhagyhatják a kórházat - tudtuk meg a Petz-kórház baleseti sebészetén.


11.48

Fotók: Bertleff András


11.36
 
Jelentős  késéssel közlekednek a vonatok a Győr-Veszprém vonalon, miután  Écsnél egy autó személyvonatnak ütközött és a pályát lezárták -  tájékoztatott a Mávinform sajtóügyeletese.  
   
Both Ferenc közölte, a baleset úgy történt, hogy az autós Écs és Pannonhalma közötti szakaszon egy vasúti  átjáróban, egyaránt figyelmen kívül hagyta a fénysorompó tilos  jelzését, illetve a leereszkedő félsorompót, utóbit megkerülte, és a  személyvonat oldalának hajtott.   
  
Az érintett vonat 180 perc késéssel, egy másik mozdonnyal tudja  csak folytatni az útját. A rendőrségi helyszínelés idejére a pályát  lezárták - közölte a sajtóügyeletes.


11.01 - Csodával határos módon a hétfő délelőtti balesetnek két könnyű sérültje van, őket a győri Petz-kórházba szállították.

Részletek később.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

1234 következő >> végére >>> 39 hozzászólás
Moderálásra küldöm 39. Erik19991999 2013.10.20. 23:13

Bírósági ügy lett belőle ! Az amit sokan írnak hogy a hátóljáról a felépőbe akadt el az autó NEM !! hanem az elejébe úgy a 2.-ik vagonba belecsapódott és úgy akadt el az utolsó vágányba De a traktoros akit KIKERÜLT 200 MÉTERRE AZ ÁTJÁRÓTÓL ANNAK NINCS KÖZE HOZZÁ! És az autós előtt egy fekete suzuki ment, de már ő is a piroson ment át a traktorostól tudjuk ! A két gyerek pedig csak nem akart menni iskolába a bíróságon ki derült ! A vonat pedig 90 ven km/h val ment ! és ezért szinte a lámpának mindegy hogy mit mutat mert van olyan mikor jön a vonat de a lámpa nem piros és egyébként akkor történt a baleset mikor jött fel a nap a lámpát pedig napsütésbe alig lehet látni! A sofőr eddig nem okozott balesetet , és az átjárónál ha 30km/h-val ment!! A vonat pedig meg van javítva autó is kész van már ! HA PEDIG VAN SOROMPÓ MEG ÁLL AZ AUTÓS!!! HA PEDIG VAN SOROMPÓ MEG ÁLL AZ AUTÓS!!!

Moderálásra küldöm 38. Mankapunka 2013.07.09. 16:42

Alufelni eladó az autóról?

Moderálásra küldöm 37. Mankapunka 2013.07.09. 11:19

De akkor ki vitte el Lövőnél a rudat? Mert autós volt. Vagy ő is csak traktort előzött, és nem tanulta meg a KRESZ-ben, hogy csak a 3 1 nyomon haladót előzhetünk.

Moderálásra küldöm 36. idegen 2013.07.09. 10:40

Nem tudom,hogy miért lovagoltok a félsorompón.Ez esetben teljesen mind egy. Neki ment a vonatnak és kész,Ha lett volna félsorompó akkor is neki megy.Nem kell ezt tovább ragozni.Én is sajnálom a sofőrt,de az isten óvjon az ilyen figyelmetlen sofőröktől a közlekedésben.

Moderálásra küldöm 35. lp2 2013.07.09. 08:26

Nem tudom, ki az a Both Ferenc, aki a nyilatkozatot adta, de örökre letiltanám a továbbiakról, hiszen
OTT NINCS FÉLSOROMPÓ!!!!

Moderálásra küldöm 34. Mankapunka 2013.07.09. 00:38

Ott is csak a helyi vagányok száguldoznak, az átjáróban nincs egyvonalban az aszfalt a gumikkal, meg ugye ott is van egy éles kanyar.

Moderálásra küldöm 33. Szitu 2013.07.08. 23:57

Ja,hogy traktort előzött vasúti átjáróban... Az úgy mégszebb. Gondatlanságból elkövetett közúti veszélyeztetés vétsége. Jogsit elvenni tőle,és a biciklin majd lehet gondolkodni. És igen picur, Jó a megfogalmazás. Azért tertunk itt mert ilyenek az emberek. Remélem akkor is csak az jutna eszedbe hogy jobbulást,meg mielőbbi feldolgozást lelkileg mindenkinek,ha egy ilyen felelőtlen droid lekaszálja valamelyik családtagodat. Mert bár negy szerencse hogy nem történt nagyobb baj,de mi van ha igen???????

Moderálásra küldöm 32. picur1212 2013.07.08. 22:09

Nem értem, hogy miért kell bárki kárának így örülni. Az országunk ezen emberek miatt olyan amilyen.
Én valamennyit láttam a balesetből, mert nem messze a helyszíntől tartózkodtam. Nekünk az egyik vonaton utazó azt mesélte, hogy az autós egy traktort előzött. Mindenhogy szabálytalan volt, mert vasúti átjáró előtt nem előzhetett volna, és ráadásul piros volt. De én így se hiszem, hogy most itt ócsárolni, szidni és általánosítgatni kellene. Én nem ismerem a sofőrt!! De van annyi emberség bennem, hogy örülök, hogy komolyan senki nem sérült meg, mert az információk szerint több gyerek is utazott a vonaton, és ráadásul hátul ahol vonatot elkapta az autó, ott is gyermekek ültek szüleikkel.

Annyit szeretnék kedves An0nim77 hozzászólásához hozzátenni, hogy az écsi vasútátkelőnél semmilyen félsorompó NINCS, ahogy ezt már előttem sokan megjegyezték. Nem érdekel milyen szemlélete van az ügyben, de mi előtt ilyen merész, más számára sértő hozzászólásokat tesz informálódjon, hogy azok legalább… Tovább olvasom »

Moderálásra küldöm 31. zakarias3 2013.07.08. 21:44

Écs és Pannonhalma között csak fénysorompó van!Mielőtt osztanátok az észt,tájékozódjatok!

Moderálásra küldöm 30. nága 2013.07.08. 21:32

Sok izgága sofőr, szinte hetente van 1-1 ilyen eset. Majd meggondolnák, ha velük fizettetnék ki a vonatokban okozott károkat és a sérültek orvosi ellátását.


39 hozzászólás1234 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...