Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Augusztus 20. Győrben - Erős országhoz hit is kell - fotók

Fekete Dávid alpolgármester úgy vélekedett a szerdai ünnepségen: Győrben az emberek saját kezükbe vették sorsukat.

„Erős Magyarországot csak összetartó, nemzeti öntudattal rendelkező polgárokból, csak szilárd erkölcsi alapokkal, a magyar érdekeket mindenek fölé helyező gondolkodásmóddal, hittel és szeretettel lehet építeni. István már régen kijelölte hazánk útját, megkereste és megtalálta a helyünket Európában" – jelentette ki Fekete Dávid alpolgármester a győri önkormányzat augusztus 20-i ünnepségén szerdán.

Augusztus 20. Győrben - Erős országhoz hit is kell

A politikus úgy vélekedett, hogy kétféle döntés hozható: vitetjük magunkat az árral, bízva a jó szerencsében, de kezünkbe is vehetjük sorsunkat. Hozzátette: Győrben az emberek saját kezükbe vették sorsukat. Szerinte ezt mutatja, hogy a Győri Járás a fejlettségi mutatók alapján Budapesttel teljesen azonos szinten van, hogy az országban Győr-Moson-Sopron megyében a legalacsonyabb a munkanélküliség, az egy lakosra jutó bruttó hazai össztermék (GDP) pedig csak a fővárosban magasabb.

„Köszönjük önöknek, hogy ilyen alázattal és lokálpatriotizmussal élik az életüket, alapozzák meg gyermekeik jövőjét, vagy járulnak hozzá a város szellemi, esztétikai és gazdasági fejlődéséhez" – mondta beszéde végén Fekete Dávid.

Az ünnepségen pártok, szervezetek helyezték el koszorúikat a Bécsi kapu téri Szent István szobornál.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szüret veszélyei: a mustgáz alattomos méreg

Gondatlanság és figyelmetlenség miatt minden évben több, nem egyszer halálos baleset következik be… Tovább olvasom