Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Audi: új munkahelyek

Győr - Júliusban 35 duális szakképzésben végzett fiatal kezdi meg munkáját a győri Audiban. A képzés keretén belül 69 szakmunkástanuló tett sikeres záróvizsgát. Ezzel az Audi Hungaria oktatási központja a kilencedik évfolyamát zárta sikeresen.

A győri Lukács Sándor Szakképző Iskolával 2001-ben indított együttműködés keretén belül az Audi Hungaria duális képzési lehetőséget kínál többek között autógyártó, műszerész és a szerszámgyártó szakképzés területén. A tanulók a tantárgyhoz kapcsolódó elméleti anyagot a szakképző intézményben sajátítják el, míg a képzés gyakorlati részén az Audi Hungariánál vesznek részt. Erre a célra a vállalat évekkel ezelőtt kialakított egy speciális oktatási központot és több, közvetlenül a termelési területekbe integrált úgynevezett képzési szigetet.

A jelenlegi nehéz gazdasági helyzet ellenére az Audi Hungaria 35 végzős diákkal köt munkaszerződést tanulmányi idejük lejárta után. A képzés egyfajta befektetés, mellyel a vállalat biztosítja a jövő szakképzett munkaerő-utánpótlását.

A frissen végzett fiatal szakemberek a győri Audi-gyárban.
A frissen végzett fiatal szakemberek a győri Audi-gyárban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Támogatás a gyermekmentő missziónak

Győr-Moson-Sopron - A győri püspökség áprilisban hagyományosan jótékonysági rendezvénysorozatot… Tovább olvasom