Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 9°C Még több cikk.

Audi, Mercedes, Skoda - 30 új rendőrautót adtak át Győrben - videó

A pénteken átadott autók egy része kapott rendőri matricázást, a többi ˝civil˝ marad.


A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság állománya ma vehette át az új szolgálati gépjárműveket, amelyeket központi költségvetés finanszírozásával szerzett be a Rendőrség.

A rendőrök még hatékonyabb és gyorsabb munkavégzését összesen harminc, újonnan érkezett gépjármű segíti, amelyeket Csizmadia Gábor r. dandártábornok, Győr-Moson-Sopron megye rendőrfőkapitánya adott át a Győri Rendőrkapitányság udvarán.


Harminc új rendőrautót adtak át Győrben. Fotók: Bertleff András

A főkapitány minden kollégájának eredményes munkát kívánt és hangsúlyozta: külön örömmel tölti el, hogy olyan autómárkákat használhatnak, amelyek közül az Audi, a Mercedes és a Suzuki is Magyarországon készült, a magyarok tehetségét dicséri.

A rendezvényen lehetőség nyílt arra is, hogy az ünnepségen résztvevők és a média képviselői közelebbről is megtekintsék az új autókat és felszereléseiket.

Videónkon egy vadonatúj Skoda rendőrautó hagyja el a Városi Rendőrkapitányság udvarát.

Az udvaron a már felsorolt márkákon kívül még Seatok és Skodák is álltak, amelyek szintén a rendőri munkát segítik majd.

Az autók egy része rendőri matricázással és fényekkel ellátott, a többi pedig „normál" állapotában várta a szolgálatba helyezését.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jön az utolsó vasárnap a Tescóban: milyen akciókkal várják a vásárlókat az üzletláncok?

Az egyik hálózat "Viszlát vasárnap! Helló kuponok!" szlogennel búcsúzik a vasárnapi nyitva tartástól. Szavazás. Tovább olvasom