Kisalföld logö

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 2°C | 14°C

Audi Hungaria: új igazgató

Dr. Knáb Erzsébet március 1-jétől az Audi Hungaria Motor Kft. új személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója, ő ezt a posztot februártól mint megbízott már betölti.

Dr. Knáb Erzsébet 2011 szeptembere óta az Audi Hungaria oktatási és tudományos kooperációk területének vezetője. Előtte hosszú éveken keresztül a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központjának főigazgatójaként tevékenykedett.

Dr. Knáb Erzsébet
Dr. Knáb Erzsébet

˝Dr. Knáb Erzsébet mind Magyarországon, mind Németországban az oktatás és képzés egyik elismert szakembere, emellett kiváló kapcsolatrendszert ápol a tudományok és kutatás területein. Ezek a kompetenciák elengedhetetlenek az új személyügyi ügyvezetés számára, hiszen munkatársaink magas színvonalú oktatása és továbbképzése a teljes gyártási folyamatot lefedő gyár legfontosabb sikertényezői˝ – nyilatkozta Thomas Sigi, az Audi AG személy- és szociális ügyekért felelős igazgatótanácsi tagja.

Olvasóink írták

  • 1. ZéZé 2013. február 27. 14:38
    „GRatulálunk!
    De hova tünt "Damon Hill" ??”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabálykövető győri autósok? Kevesebb kerékbilincset helyeztek fel tavaly

Szabálykövetőbbek lettek az autósok? Az biztos, hogy 2012-ben kevesebbszer került elő a kerékbilincs Győr utcáin mint a korábbi években. Szavazás. Tovább olvasom