Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Átverés volt a győri álláshirdetés! - Eddig 12-en tettek feljelentést

H. P. egy ˝hamarosan induló újsághoz˝ keresett munkatársakat. A gyanúsított pszichológiai vizsgálat címén tízezer forintot kért a jelentkezőktől. Kamu volt az egész.
A Győri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya üzletszerűen elkövetett csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. P. homokbödögei lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 32 éves férfi 2013. őszén jelentetett meg álláshirdetést, melyben egy hamarosan induló újsághoz munkatársakat keres.

A gyanúsított pszichológiai vizsgálat címén tízezer forintot kért a jelentkezőktől, melyről átvételi elismervényt adott. A rendőrségen eddig 12 sértett tett feljelentést, akiket a férfi munkavállalás igéretével megtévesztette, a vállalt kötelezettségét azonban nem teljesítette.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akiket H. P. munkalehetőség ígéretével becsapott vagy más módon megkárosított, hogy a Győri Rendőrkapitányságon (Győr, Zrínyi u. 54.) személyesen vagy hivatali munkaidőben a 96/520-000/13-75 melléken, illetve a 107; 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén tegyenek bejelentést.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így akart ruhákat lopni két 14 éves lány Győrben

A győri üzlet próbafülkéjébe vitt ruhákat felvették, majd indultak a kijárat felé. Tovább olvasom