Kisalföld logö

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 20°C Még több cikk.

Átmeneti tévézavar korszerűsítés miatt

T. ViDaNet! Adyvárosban minősíthetetlen, csíkozott a tévé képernyője. Sürgős intézkedést kérünk-írta egy olvasónk sms-ben.

SMS

„ T. ViDaNet! Adyvárosban minősíthetetlen, csíkozott a tévé képernyője. Sürgős intézkedést kérünk. Valamint azt, hogy vegyék fel az ügyfélszolgálat telefonját."

„ A Hír TV-t zavarják Győrben?"
Lapunk a ViDaNettől megtudta, hogy a Kábelnet központi egységének felújítási és korszerűsítési munkálatai miatt az elmúlt két-három hétben a szolgáltatásban időszakos fennakadások és átmeneti zavarok voltak tapasztalhatók Győrben. A központi egységen a múlt hét szerdáján a hajnali órákban végrehajtott javítás és frissítés miatt átlagosan fél óra időtartamra kimaradás volt tapasztalható az internetszolgáltatásban.

Az elvégzett beavatkozás lényege, hogy hosszabb távon biztosítsa a Kábelnet megszokott minőségi paramétereit, ezzel az előfizetők megbízhatóbb kiszolgálását.

A ViDaNet nagyszabású felújítási munkákat végez, most elsősorban Nádorváros területén. A cél a szolgáltatás minőségének javítása s a tervezett új szolgáltatások bevezetési lehetőségének megteremtése. A korszerűsítésekkel már az egész város területén, amit „lefed" a kábeles hálózat, lehetőség nyílik az internetes szolgáltatásra, a tervek szerint még az első félévben. Nádorvárosban, a Szigethy Attila úttól délre eső részen a berendezések átépítése miatt még várhatók kisebb-nagyobb átmeneti vételkiesések, amelyek miatt a szolgáltató az előfizetők megértését és türelmét kéri.

A Hír TV műsorán főként a múlt héten szerdán az esti órákban jelentkező adáskieséseket a Hír TV fellövőállomásán jelentkező műszaki hiba okozta, tehát nem a szolgáltatónál keletkezett zavar. A hibát a televízió ideiglenesen kiküszöbölte, a tartós megoldáson folyamatosan dolgoznak. A tartós kijavításig a Hír TV türelmet kér.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkezdődött a Kölcsey-hét

Hétfőn a győri Kölcsey-szobornál és a kismegyeri emlékoszlopnál a nevelők és az osztályok koszorúztak, az iskolarádión keresztül pedig Jámbor László igazgató emlékeztetett a „magyar nép zivataros századaira", a Himnusz születésének történelmi hátterére. Az iskolavezetés Szabados Jánosról, az intézmény első igazgatójáról is megemlékezett, sírjánál koszorút helyeztek el. Tovább olvasom