Kisalföld logö

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 11°C | 19°C Még több cikk.

Átadták az Év Vállalkozója díjat

Kilencedik alkalommal, december 7-én adták át az Év Vállalkozója Díjakat a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége. A díjakat hagyományosan a Vállalkozók Napja rendezvényen a VOSZ vezetői adták át. Az eseményen a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium is díjazta a kiemelkedő vállalkozói teljesítményt.

Állami kitüntetések

Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikereszt kitüntetését kapja:  Kopcsik Lajos – mestercukrász

Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét kapják:

Csomor Gábor - VOSZ ügyvezető igazgató
Krisán László - KA-VOSZ Zrt. vezérigazgató

Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztjét kapják:

Gablini Gábor - Gablini Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgató
Jean Paul Filliat - Auchan Magyarország Kft. vezérigazgató

Miniszteri elismerésben részesülnek:

Horváth Tímea - a VOSZ Somogy megyei Szolgáltató és Információs Irodájának vezetője
Ivócs Rozália - a VOSZ Heves megyei Szolgáltató és Információs Irodájának vezetője
Szabóné Tóth Teréz - a VOSZ igazgatói asszisztense
Varga Julianna - a VOSZ nemzetközi és szakképzési igazgatója

AZ Év Vállalkozói-díjat kapták:

Auguszt József - Auguszt cukrászda, Báder Antal - Báder Fogadó, Barabás Árpád - Veszprém Beton Kft., dr. Béres György - Kastélypark Klinika, Csábrági Zsolt - Védelem Kft., Dr. Cseke László - Kontroll-Audit Kft., Csekő Sándor - Csekő Kávéház, Csekő Sándorné - Csekő Kávéház, Csengeri Csilla - Betonyt Kft., Dr. Csicsor János - Organit Kft., Csikány István - Fleurimport Kft., Csizmadia Gábor - Meló-Diák Iskolai Szövetkezet, Dóczi István - Master Personnel Alba Kft., Dr. Éliás Sándor - Preventív Könyvvizsgáló Kft., Farkas Tamás - Grafika Press Nyomdaipari Zrt., Fogas Géza - Fogas és Társa Kft., Gál András - Flott-Trans Kft., Gulyás Sándor - Dodó 2000 Munkaruházati és Munkavédelmi Nagykereskedelmi Kft., Harmati Csabáné - fodrász, Jackanin József - Alfa Autójavító Kft., Jávor Imre - Jávor-Com Kft., Kári János - Unió Hotel, Kiss Antal - Polár Stúdió Kft., Kiss György - INWATECH Kft., Klimász János - kőfaragó mester, Kovács Gábor - Kovács-kert étterem, Kovács Kálmánné - egyéni vállalkozó, Kozák János - Argomex Kft., Kuczkó József - Kanizsa Fix-Pont Bt., Ludman Erzsébet - Guriga Söröző, Máthé Sándor - MM-VILL Kft., Matus István - Unilever Magyarország Kft., Molnár Zsuzsanna - Kész Pénz Kft., Nagy György - GÉMOSZ, Nagy László - N+N Kft., Nagy László - Fleurimport Kft., Nagyiván Mihály - pékmester, Dr. Oláh Péter - Karosinvest Rt., Ordián Imre - Nyír-Cargó Kft., Papp Elek - órásmester, Dr. Pető Béla - Fish and Food Kft., Pólus Péter - Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel, Szaxon József Attila - IKR Bábolna Zrt., Szélesi Lajos - Útviép Kft., Szőnye Péter - Trakta Fűzvölgy Kft., Szűcs Albertné - Szűcs Bt., Tóth Attila - Dentart Kft., Tölösi Istvánné - Eclair Kft., Türk Árpád - Szilassy és Türk Kft., Varga József - Color World ’98 Belsőépítészeti Kft., Vincze Béla - Vincze Borászat, Zalán Barnabás - Észak-dunántúli MÉH Nyersanyaghasznosító Zrt.


Gazdasági és Közlekedési Minisztérium kitüntetettjei:
Magyar Gazdaságért díj

Dr. Balázs László Volksbank Magyarország Zrt. vezérigazgató, VOSZ címzetes társelnök
Csicsáki Péter Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. vezérigazgató, VOSZ társelnök
Doucha Ferenc World 2000 Kft. ügyvezető, VOSZ Zala megyei szervezet elnöke
Dr. Kiss Zoltán Universitás Vállalkozási Kft. ügyvezető, VOSZ Ellenőrző Bizottság tagja
Nagy Mihály László Nagy és Nagy Bt. cégvezető, VOSZ Békés megyei szervezet elnöke
Dr. Miholek István Office Depot Hungary Kft. vezérigazgató, VOSZ KMRSZ társelnök
Szakács József Szak-Mobil Kft., Sza-Lee Kft. ügyvezető igazgató, tulajdonos, VOSZ Csongrád megyei szervezet elnöke
Olvasóink írták

 • 6. hauk réka 2008. február 11. 22:36
  „bocs srácok
  nem akartam indulatokat kelteni.
  Én csak kíváncsi voltam, milyen mutatókat kell elérni Magyarországon, ahhoz, hogy ezt a díjat megkapja, és ki is ítéli oda?
  Nekem is van egy ismerősöm a díjazottak között, és a vállalat vezetés nagyon büszke erre az eredményre.
  Gondoltam megkérdezem, ki mit tud.
  Háááááááááááát, elmondhatom, a vélemények szélsőségesek, és 50-50 %-os az arány.
  Van még valaki, aki többet is tud erről?
  hr”
 • 5. Pólus Ágnes 2007. december 19. 23:17
  „Szia Peti!!!!!
  Egyértelmű hogy irigység szól ezekből az emberekből,könnyű ezt mondani..."megveszi a díjat..egyértelmű kik kerülnek be"-szöveg,meg hasonló finom szavak és vélemyények...hát igen az ilyenektől nem is nagyon várok többet.Fogalmuk sincs mivel jár ez milyen kemény munka áll e mögött...Nekem is van egy ismerősöm a dijazzotak között és láttam a díjat is amit megkapott és igen büszke vagyok rá...mert tudom hogy mi mindent csinált végig az életében mennyit dolgozott és teszi a mai napig is!!!!!!!!!
  Mit tudnak "ezek"... szart se ahogy ezt a gyönyörű szót leirja(ák) körülbelül ennyit ér a vélemyénye(ük)
  Kellemes Ünnepeket!!!!!!!!Ági”
 • 4. Peti 2007. december 13. 15:08
  „Tudjátok Én nekem van egy ismerősőm a díjazzotak között és baromira nincs igazatok. Senki nem palyazz vagy megveszi a díjat, vagy legalabb is az En ismerősöm ilyet nem tett és éppen ezért sértő, amit írtok. Ez csak egy dolgot mutatt, hogy irigyek vagytok és hihetetlenek tartjatok, hogy valaki tiszteségesen jutt el a sikerig, amit most valakik elismertek. Sok az olyan az ember, aki nem ezt az utat (tisztességes) választja azt elismerem, de akik nem, azok tiszteletet érdemelnek.”
 • 3. HoPpÁ 2007. december 12. 00:13
  „Szerintem egy komoly cég leszarja az ilyen-olyan díjakat. Ide egyértelműűű hogy kik kerülnek be. Benfenntesnek igaza van. Tuti hogy nem pályáznék ilyen szarságra. Csak az ilyen Önámító embereknek való... Húú de szép vagyok, húú de ügyes vagyok, húú de hülye vagyok. Hülyék vagytok.”
 • 2. benfenntes 2007. december 11. 20:27
  „Siman meglehet venni .Ez csak egy reklam a cegnek,embernek semmi tobb igazabol teljesitmeny nincs mogotte ,inkabb ismeros vagy kapcsolat es penz kerdese”
 • 1. Hauk Réka 2007. december 07. 20:06
  „Engem nagyon érdekelne, melyek azok a kritériumok, ami alapján a szövetség úgy dönt, hogy a vállalkozó kiérdemli az év vállalkozója díjat. Igazán dícséretes, hogy a vállalkozás ilyen komoly elismerést tudhat magáénak, és sajnos a cikkből nem derül ki, hogy konkrétan mi is van díjazva.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Schengen után több járőr lesz a városban

Győr - Mintegy harmadával nő a Győri Rendőrkapitányság létszáma január elsejétől a határőrség… Tovább olvasom