Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

Átadták a Téti Rendőrőrs felújított épületét

A közmunkaprogramban foglalkoztatott szak- és segédmunkások is részt vettek az őrs átalakításában.

Tét Város Önkormányzata és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködésének köszönhetően szerdán a Téti Rendőrőrs állománya egy felújított épületet vehetett át.

Az ünnepélyes átadáson beszédet mondott Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány és dr. Kukorelli László Tét polgármestere.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a Téti Rendőrőrs építészeti kialakításának feladatára 19 millió Ft előirányzatot kapott az ORFK-tól, melyből a melegburkolatok, nyílászárók, árnyékoló-szerkezetek és a bútorok készítéséhez szükséges anyagbeszerzés történt.


Fotó: Tóth Gyula
Fotó: Tóth GyulaAz anyagbeszerzések és a vállalkozási szerződések alapján az MRFK szakmunkás munkavállalói valamint a közmunkaprogramban foglalkoztatott szak- és segédmunkások végezték az őrs átalakítási munkálatait.

A felújított rendőrőrs épületében a mai kor követelményeinek megfelelő feltételek között jelenleg 30 rendőr teljesít szolgálatot.

A rendezvényen a Téti Rendőrőrs parancsnoka egy szolgálati autót is átvett Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitánytól, mely a jövőben az állomány hatékonyabb munkavégzését segíti.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

"Miért nőtt a számlám a rezsicsökkentés ellenére?"

A kisalfold.hu Olvasói bármilyen vizes ügyben bátran faggathatták a Pannon-Víz három győri munkatársát szerda délután. Tovább olvasom