Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Átadták a térségi rendőrállomást

Az országban elsőként 14 millióból megépült kistérségi rendőrállomás kezdte meg működését Téten.
Saját rendőrsége van Tétnek: csütörtökön ünnepélyesen felavatták a kistérségi rendőrállomást.
– A rendőrállomás avatása azt jelenti, hogy lépésről lépésre biztonságosabbá válik környezetünk. Kívánom, hogy minél jobb személyes kapcsolat alakuljon ki a lakosság és az itt szolgálatot teljesítő rendőrök között, hogy csak azoknak szoruljon össze a gyomruk a rendőrautó láttán, akik jogsértést követtek el – mondta ünnepi beszédében többek között Pozsgai Balázs, a Belügyminisztérium vezető főtanácsosa. Tét polgármestere, Szabó Ferenc az összefogás fontosságát hangsúlyozta:

– Téten ekkora összefogásra régen volt példa. A létesítmény átadásával a közrend és a közbiztonság az „élhető" kisvárosban és körzetében – mint az életminőség egyik jelzője – megerősödött, s ez vonzóvá teheti a befektetők és a turisták számára is. Az itt élők pedig nyugodtabban végezhetik mindennapi munkájukat.

A polgármester külön megköszönte Pozsgai Balázs segítségét. Ugyanezt tette köszöntőbeszédében Medgyasszay László, a megyei közgyűlés alelnöke is, aki elismerte a minisztériumi főtanácsos segítő munkáját. A rendőrség nevében dr. Szabadfi Árpád dandártábornok, megyei főkapitány mondott avatóbeszédet.

Az ünnepséget követően kommandós-, valamint kutyabemutató várta az érdeklődőket, de a mentők, a tűzoltók is kivették részüket az ünneplésből.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra Rábapatonán lesz az agár-vb

Tíz év után ismét Rábapatonán rendezik meg az agarak világbajnokságát. A kétnapos nemzetközi hírű… Tovább olvasom