Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 01. kedd - Egyed, Egon

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Győr hírei, győri hírek > Áruházat nyit Győrben az OBI

Áruházat nyit Győrben az OBI

OBI áruház nyílik jövőre a megyeszékhelyen. A volt textil telephelyére kerülő beruházás építéséhez kapcsolódóan megkezdődött a Fehérvári út–Vágóhíd u. csomópont jelzőlámpás átalakítása.

D. Pusztai Andrea - 2012.05.07. 07:53
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A győri OBI áruház a tervek szerint 2013 tavaszán nyitja meg kapuit, körülbelül 8 ezer négyzetméteren, építő-, lakás-, kert- és műszaki osztállyal. Mintegy nyolcvan új munkahelyet teremt a beruházás – értesült a Kisalföld.

Az átalakítás során jelzőlámpás forgalomirányítás létesül a nagy forgalmú, iparvasúti pályával is ellátott csomópontban. Fotó: Bertleff András
Az átalakítás során jelzőlámpás forgalomirányítás létesül a nagy forgalmú, iparvasúti pályával is ellátott csomópontban. Fotó: Bertleff András

– A Fehérvári út–Vágóhíd u. csomópontjánál, a volt textiltelephely telkére épülő új áruház beruházásában átalakul a Fehérvári út–Vágóhíd u. csomópont és környezete – tudtuk meg Máthé-Tóth Pétertől, a Győri Útkezelő Szervezet műszaki vezetőjétől. – Az átalakítás során jelzőlámpás forgalomirányítás létesül a nagy forgalmú, iparvasúti pályával is ellátott csomópontban. A Vágóhíd utcának a Fehérvári út és Kandó Kálmán u. közötti szakasza is érintett az átépítéssel, ahol autóbuszöböl, az iskolánál új gyalogátkelőhely létesül, továbbá a beruházás keretén belül ez a szakasz új burkolatot kap.

A szakemberek jelenleg a kialakítandó geometria szegélyeit építik, továbbá kialakítják az új víznyelők helyeit. A munkálatok forgalomkorlátozással járnak, ehhez szükség lesz a közlekedők türelmére is. Jelenleg nem használható a kerékpárút a hídon, a közlekedőket a túloldali gyalogjárdára terelték, ott azonban a kerékpárról le kell szállniuk.

A teljes átépítés várhatóan nyár elejére fejeződik be. Ezzel párhuzamosan elkezdődik az áruház csarnokrendszerének építése, melyet nem az új burkolatról, hanem egy hátsó kiszolgálóútról megközelítve végeznek majd.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

1234 következő >> végére >>> 34 hozzászólás
Moderálásra küldöm 34. zsír.a.buli? 2012.05.26. 09:09

Hajrá. leggaláébb átépül ez a kereszteződés.

Moderálásra küldöm 33. gjozsi88 2012.05.12. 18:07

Lacika62!
" Még hogy munka helyek mennyi és meddig??? Ténylegesen nem ígérgetve próba időig aztán viszlát???"

Persze!
Közvetlen munkáltatóként!
De egy kereskedelmi egység a gazdaság szempontjából a beszállítóknak, azaz az árukészletet termelőknek biztosít munkát azzal, hogy elkölthető kis jövedelmedből olcsón több terméket tudsz megvenni, igy többet is kell gyártani, mint a magasabb árréssel dolgozó kisboltokban!!!
Őket hova számoltad?????

Moderálásra küldöm 32. Lacika62 2012.05.08. 10:26

Szerintem és többek szerint is ott jobb lett volna egy GYŐR ARÉNÁT fel építeni. Gyengébbek kedvéért " Sport csarnok" Mint, hogy ki zsákmányoló multi üzletet........ Még hogy munka helyek mennyi és meddig??? Ténylegesen nem ígérgetve próba időig aztán viszlát???

Moderálásra küldöm 31. mir 2012.05.08. 07:30

1. Szerintem ideje beépíteni azt a részt ha már eldózerolták a gyárat a helyén meg csak parlagfű nő azóta is.
2. Az OBI meg fog tudni élni nem kell félteni lesz rá igény és kereslet is és nem kínai bolt nyílik ott.
3. Új munkahelyeket teremt azt nem tudom, hogy milyen feltételekkel és minőségben de legalább 80-100 embernek munkát adnak most hogy ilyen magasan még sohasem állt a munkanélküliek aránya az országban.

Moderálásra küldöm 30. denisz88 2012.05.07. 21:25

Arról se feledkezzetek meg, hogy olyan városrészen épül meg ami hát szépen fogalmazva is undorítóan, gazosan néz ki. Legalább beépítik, rendbeteszik azt a környéket. Ez se utolsó.

Moderálásra küldöm 29. Adyvárosi 2012.05.07. 20:48

Akinek van pénze az költ. Az AUCHAN megkapta az építési engedélyt dec 31 -én még a plázastop elött.
jöjjön aki akar ha csak 100 embernek ad munkát akkor az a haszon. ott ahol épülnek csanak elött csak a gaz nőtt évek óta, ha meg valamit tesz bele a gazda akkor azért rimánkodik hogy jó zsíros kárpótlást kapjon,
mert: sok az eső, jég volt
kevés az eső, aszály van,
meleg van és nincs termés, sok a vadkár stb
és olyan termésátlagokkal példálóznak ami sose volt nekik Magyarországon.

Ha még 4-5 pláza épül és csak egy parafadugót is vesz benn valaki akkor már megérte az a sok állás.

Moderálásra küldöm 28. kleopatra 2012.05.07. 19:59

Szerintem, meg azt kell nézni, hogy legalább 100 embernek lesz munkája, nem csak eladók, hanem árufeltöltők, targoncások, pénztárosok, takaritók stb. én kenyérboltban dolgozom, ahol csak magyar terméket árulunk, és én is csak 90 ezret keresek, de legalább minden hónapban megkapom.

Moderálásra küldöm 27. pancser 2012.05.07. 18:56

Minden áruháznak örülni kell, azt hogy ezt egyesek nem képesek felfogni az az ő bajuk. Mindenki szereti a nagy választékot, kivéve egyes szélsőséges liberálisokat és a szélsőjobbot. Kéz a kézben járnak, egyik ezért utálja az áruházakat a másik azért.

Moderálásra küldöm 26. Szeged112 2012.05.07. 17:55

Patriot hát nem vagyok irigy.. itt már 2 is van de hogy minek annyi

Moderálásra küldöm 25. pindla 2012.05.07. 17:24

14. bojtár

Olyan sok a tisztes fizetéssel kecsegtető szittyamagyar vállalkozás, hogy az OBI-ba már senki nem is fog menni dolgozni! Befuccsolnak és még üldözni sem kell őket, kimennek majd maguktól az országból.
(Irónia vége.)


34 hozzászólás1234 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...