Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Árufuvarozók figyelmébe

Belföldi közúti árufuvarozó vállalkozók részére szaktanfolyam indul a Győri Ipartestület szervezésében. A szakmai alkalmasság csak abban az esetben tekinthető teljesítettnek, ha a vállalkozó vagy szakmai vezetője rendelkezik a tevékenység végzéséhez szükséges képesítéssel.
Az újonnan kezdő, valamint a jogszabály alapján korábban mentesített vállalkozóknak  szükséges a tanfolyam elvégzése. Bővebb információ a Győri Ipartestületnél, a  96/524-607-es telefonszámon kérhető.

Olvasóink írták

  • 1. Cseter János 2007. november 17. 10:47
    „A tehergépjármű vezetők az eredeti jogosultságuk,vizsgájuk alapján alkalmassak közúti áru fuvarozására, hisz a KRESZ jogszabájai erre jogosították fel! Viszont a rendszerek és a spekulnsok fejlődése magával hozza a gépjárművezetők balfékként kezelését! Ezért jóformán ugyan azon témában, mint azt a jogosítvány megszerzésért kötelezően elsajátitott anyagból adnak egy újabb papiros, vagy plasztik kártyát! Természetessen nem kevés pénzért! Azt viszont már nem tanitják, hogy a közútak használatáért hány féle módon vágják meg nyulhatják le a közlekedőket!Ellene, hogyn védekezhetnek!Tiltani, korlátozni dijjakat bezsebelni sokkal könnyebb mint a közlekedést a közútjainkon a kornak megfelelően rendezni!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Privatizáció nélkül, szakmai alapon

Győr - A Győr-Moson-Sopron Megyei Munkaadók és Gyáriparosok Szövetsége, valamint a kereskedelmi és… Tovább olvasom